Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA UTAKMICA

Reakcije društvenih mreža: Katar je ono dijete koje igra samo zato što ima loptu

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group A - Qatar v Ecuador
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/3
20.11.2022.
u 19:32

Domaćini su pružili blijedo izdanje, a jedan od najslabijih nacionalnih sastava turnira, koji nastupa na temelju domaćinstva, razočarao je i svog trenera Felixa Sancheza. Pogledajte neke od reakcija nakon susreta.

Reprezentacije Katara i Ekvadora otvorile su 22. po redu Svjetsko nogometno prvenstvo. Južnoamerička momčad slavila je s 2:0 na krilima kapetana Ennera Valencije, koji je postigao oba pogotka susreta.

Domaćini su pružili blijedo izdanje, a jedan od najslabijih nacionalnih sastava turnira, koji nastupa na temelju domaćinstva, razočarao je i svog trenera Felixa Sancheza

>> VIDEO: Doha: Zbog velike gužve na FIFA Fan Festivalu ljudi istrčavali u stampedu, intervenirala i policija

Ujedno su postali prvi domaćin u povijesti koji je izgubio uvodnu utakmicu nekog Svjetskog prvenstva. Na sve su, naravno, reagirale i društvene mreže.

- Katar je ono dijete koje nije dobro u nogometu, ali mora igrati zato što ima loptu - napisao je jedan korisnik Twittera.

Evo i ostalih reakcija nakon prve utakmice Mundijala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije