Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put u povijesti

Ronaldinho u finalu Libertadoresa: 'Sretan sam kao dijete'

Atletico Mineiro, Ronaldinho (1)
DPA/Pixsell
12.07.2013.
u 10:52

– Prvi smo put u finalu, a i ja nikada u karijeri nisam osvojio ovaj trofej. Ovaj mi finale mnogo znači

Nogometaši Atletico Mineira, za koji igra i bivši najbolji nogometaš svijeta Ronaldinho, plasirali su se u finale Copa Libertadoresa. Iako su u prvoj utakmici izgubili 0:2 od Newell's Old Boysa, u uzvratu su uspjeli to nadonkaditi i slaviti boljim izvođenjem jedanaesteraca.

– Prvi smo put u finalu, a i ja nikada u karijeri nisam osvojio ovaj trofej. Ovaj mi finale mnogo znači. Baš smo redom svi spremni poginuti za trofej i vjerujemo da možemo otići do kraja. Sretan sam kao malo dijete – rekao je Ronaldinho.

U finalu će igrati protiv paragvajske Olimpije, a prva utakmica na rasporedu je 17. srpnja u Asuncionu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije