Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDNE ODLUKE

Rođeni Riječanin odbio Hrvatsku zbog Srbije: S 22 godine ponovno je šokirao javnost odabirom kluba

Screenshot Youtube
31.01.2023.
u 16:56

2018. godine je napustio Primorje EB i Hrvatsku, onda se zaputio prema Vojvodini i odabrao Srbiju

Prije dvije i pol godine Marko Radulović odbio je igrati vaterpolo pod hrvatskom zastavom nego se odlučio nastupati za srpsku vaterpolsku selekciju. Bila je to odluka koja je poprilično šokirala javnost, ali 22-godišnjak rođen u Rijeci očito se odlučio na čudan put u karijeri pa je do sada promijenio čak pet klubova. 

Svojevremeno je bio juniorski reprezentativac barakuda i jedan od najtalentiranijih vaterpolista svoje generacije, igrao je za riječko Primorje do 17. godine kada se odlučio na odlazak u Vojvodinu, a nastupao je i za Radnički iz Kragujevca i Niša. Prije nekoliko dana napustio je Radnički i otišao igrati za Novi Beograd, govori se kako ima problema sa disciplinom pa ga se Radnički odlučio riješiti. Inače, ekipa iz Novog Beograda je veliki rival Radničkom pa je uspio ponovno dobrano iznenaditi vaterpolo javnost. 

30.11.2021., Split - Odigrana je utakmica 4. kola A skupine vaterpolske Lige prvaka izmedju VK Jadran i VK Radnicki. Marko Radulovic Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

- Marko Radulović je otišao iz kluba. Nije bio zadovoljan u Radničkom, ali ni mi nismo bili zadovoljni s njim. Sporazumno smo se rastali i želimo mu puno sreće u nastavku karijere - objavili su iz Radničkog.

Već dugo vremena je Radulović izvan sustava hrvatskog vaterpola, u podatkovnoj bazi našeg saveza nema nikakvih informacija o mladom vaterpolistu. Nije se odazivao pozivima Hrvatske i logično je kako nema smisla na njega više računati. 

 

Komentara 13

DU
Deleted user
17:35 31.01.2023.

LOGIĆNO! I Hrvati iz cijele Europe i šire igraju za Hrvatsku. Pošteno, čovjek ne osjeća Hrvatsku kao svoju domovinu i želi igrtii za svoju pravu domovinu!!! Bolje nego da se pretvara...

DV
Dvogrlo
17:13 31.01.2023.

Sritno mu bilo...i ne triba nam!

Avatar mustafa2
mustafa2
17:35 31.01.2023.

pa hvala bogu da je otisao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije