Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRESNA ISPOVIJEST SPORTAŠA

Putin bez milosti i prema Rusima! "Izvukao sam devet članova obitelji iz Odese, ali oca i brata ne"

Foto: Reuters
1/5
12.03.2022.
u 23:29

Ivan Nagaev igra za njemačku vaterpolsku reprezentaciju i živi u Hannoveru, no veći dio života dom mu je bio u Odesi, kao i njegovoj obitelji.

Potresna ispovijest poznatog svjetskog vaterpolista Ivana Nagaeva (29) stigla je u centar pažnje široj javnosti zbog detalja koje je bivši reprezentativac Rusije, a otprije nekoliko godina Njemačke, izrekao.

Od 2019. igra za Hannover, skrasio se u Njemačkoj i ostavio Rusiju iza sebe te je dobar dio obitelji uspio preseliti u grad koji smatra novim domom.

Također, iako je rođen u Vladikavkazu, ali je veći dio života proveo u Odesi, koja je ključna za uspjeh ruske invazije. Upravo mu u tom gradu živi gotovo cijela obitelj, što je posljednjih nekoliko tjedana opasno po život.

- Stanje je užasno! Bilo im je izuzetno teško doći do Poljske, gdje su im ljudi mnogo pomogli i na tome sam im zahvalan... Kad sam došao i vidio koliko ima volontera, naježio sam se - ispričao je Nagaev za Hannoveriche Allgemeine and Neue Presse.

Objasnio je da je uspio da izvući devet članova obitelji, ali otac i brat su mu i dalje u Odesi.

- Mogu samo čekati i nadati se - kazao je Ivan.

Suigrači u Hannoveru dali su mu stanove kako bi smjestio obitelj, na čemu im je iznimno zahvalan.

>>> Rusi ne biraju mete u krvoproliću

Komentara 8

DA
Darlboro
06:49 13.03.2022.

Nije od jučer nemilosrdan prema Rusima...koliko ih pozatvarao, otrovao itd...

Avatar superhik74
superhik74
23:42 14.03.2022.

Njemci ce mu nametnuti sankcije jer je rus, kao sto su svim rusima na "demokratskom zapadu". Jedino sigurno mjesto mu je Kina.

ST
stanoe
13:11 13.03.2022.

Naslov je provokativan i nema veze sa Putinom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije