Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRESNA ISPOVIJEST SPORTAŠA
Povratak na članak

Putin bez milosti i prema Rusima! "Izvukao sam devet članova obitelji iz Odese, ali oca i brata ne"

Ivan Nagaev igra za njemačku vaterpolsku reprezentaciju i živi u Hannoveru, no veći dio života dom mu je bio u Odesi, kao i njegovoj obitelji.

Komentari 8

DA
Darlboro
06:49 13.03.2022.

Nije od jučer nemilosrdan prema Rusima...koliko ih pozatvarao, otrovao itd...

VL
Avatar superhik74
superhik74
23:42 14.03.2022.

Njemci ce mu nametnuti sankcije jer je rus, kao sto su svim rusima na "demokratskom zapadu". Jedino sigurno mjesto mu je Kina.

VL
ST
stanoe
13:11 13.03.2022.

Naslov je provokativan i nema veze sa Putinom.

VL
DU
Deleted user
06:23 13.03.2022.

"Netko tako posložio". Ne ciljaš li ti ovdje na Svevišnjeg.

VL
BE
Beryben
00:09 13.03.2022.

Ma nema vam od toga nista, samo gubite bezveze vrijeme na propagandu. Cak je jedan glavesina, strucnjak za sva ta medjunarodna prava, zapadnjak, rekao da je MOC jaca od istine i pravde i prava, a da je Rusija izuzetno mocna. drzava. Priznao. Nije mu sigurno bilo lako priznati, ali je priznao sav razocaran i pokunjen. Oni su ogromna zemlja na pola kugle Zemaljske i ogromna atomska sila. Oni i Ameri su jedine autosuficientne drzave na svijetu. Sto znaci da mogu prezivjeti bez ikoga ako im se nesto desi, sve imaju svoje. Mislim da to nije slucajno tako, valjda je to netko tako poslozio, a po tome se mjeri moc jedne zemlje i naroda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.