Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA KALINSKAJA

Vladimiru Putinu se ovo neće svidjeti! Pogledajte na što se odvažila zanosna Ruskinja

Foto: Instagram
1/4
10.03.2022.
u 22:40

U Rusiji se, navodno, svaka podrška Ukrajini kažnjava zatvorskom kaznom, koje su rigorozne i u nekim slučajevima mogu biti i višegodišnje.

Ruska tenisačica Ana Kalinskaja izazvala je podosta pažnje porukom na tenisicama tijekom meča prvog kola Indian Wellsa protiv Francuskinje Harmony Ran, koja joj je nakon izgubljenog prvog seta predala zbog ozljede.

Iako lideri njene zemlje vode invaziju na Ukrajinu, 90. tenisačica svijeta bila je jasna u svojim stavivima.

- Ne ratu - pisalo je na njenim tenisicama.

 

 

 

Inače, u Rusiji se, navodno, svaka podrška Ukrajini kažnjava zatvorskom kaznom, koje su rigorozne i u nekim slučajevima mogu biti i višegodišnje.

I njeni muški kolege Danil Medvedev i Andrej Rubljev otvoreno su se usprotivili ratu. Što se predsjedniku Vladimiru Putinu svakako ne sviđa.

>>> Ukrajinci oplakuju poginule vojnike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije