Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUTSAL

Prve reakcije nakon ispadanja hrvatske s Eura: Moramo se pogledati u ogledalo

Varaždin: Kvalifikacijska futsal utakmica za Euro 2022. između Hrvatske i Danske
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
29.01.2022.
u 18:15

- Nismo bili na razini - smatra izbornik Mavrorić koji je uputio čestitke Slovacima nakon poraza u 3:5.

Hrvatska futsal reprezentacija se porazom od Slovačke 5:3 oprostila od Europskog prvenstva u Nizozemskoj, a ispadanje su komentirali izbornik Marinko Mavrović i kapetan Franco Jelovčić, prenosi SportKlub.

Golove su za Hrvatsku dali Kristijan Postružin (15), Matej Horvat (36) i Franco Jelovčić (38), a za Slovake Martin Smerička (8, 35), Petr Kozar (20) i Tomaš Drahovsky (21, 28pen).

- Treba čestitati Slovačkoj na zasluženoj pobjedi. Seciramo li cijelu utakmicu, nismo bili na potrebnoj razini; griješili smo i rezultat je realan. Pokušavali smo zadržati koncentraciju, no Slovačka nas je kontrirala na kraju prvog dijela, a na početku drugog primimo golo s centra. Nakon toga je stvarno bilo teško, zaostatak je naposljetku bio prevelik da ga uhvatimo s igračem-vratarem. Cilj nam je bio plasman u drugi krug i sada treba napraviti dobru analizu i vidjeti koji su razlozi - rekao je izbornik Mavrović.

Susret je komentirao i kapetan Jelovčić:

- Smatram da smo u prvom poluvremenu bili dobri, imali više od igre i više šansi, čak i dominirali. Golovi na kraju prvog i početku drugog dijela imali su velik psihološki utjecaj na momčad, nismo se uspjeli vratiti. Moramo se svi dobro pogledati u ogledalo, kao grupa nismo bili pravi. Mislim da možemo biti bolji - zaključio je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije