Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ JOSIPA SUTONA

Evo gdje gledati Hrvatsku u bitci za četvrtfinale Eura

Varaždin: Kvalifikacijska futsal utakmica za Euro 2022. između Hrvatske i Danske
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
29.01.2022.
u 12:00

U skupini C Hrvatska je trenutačno druga na ljestvici s pobjedom (3-1 protiv Poljske) i porazom (0-4 protiv Rusije), a uoči ogleda protiv Slovaka dovoljan joj je i remi za prolaz među osam najboljih momčadi

Hrvatska reprezentacija u futsalu tijekom subote (od 14:30 sati) na Europskom prvenstvu u Nizozemskoj igra ključnu utakmicu za odlazak u četvrtfinale protiv Slovačke. 

Susret možete pratiti na HRT 2 TV programu. Za one koji nemaju tu mogućnost, UEFA TV platforma prenosi sve susrete Europskog prvenstva.

U skupini C Hrvatska je trenutačno druga na ljestvici s pobjedom (3-1 protiv Poljske) i porazom (0-4 protiv Rusije), a uoči ogleda protiv Slovaka dovoljan joj je i remi za prolaz među osam najboljih momčadi.

U tom susretu Hrvatska će biti oslabljena jer ozlijeđeni Josip Suton (aduktor) ipak neće biti spreman. Zato je izbornik Marinko Mavrović u momčad postavio Duju Kusturu koji je u Nizozemsku došao u statusu rezervnog igrača.

„Dogodio nam se, na žalost, još jedan peh. Nakon što smo uoči puta u Nizozemsku ostali bez Perića, a onda i bez Matoševića koji je u dvoboju protiv Rusije zaradio crveni karton, sada nam se dogodila i ozljeda Josipa Sutona. On je iznimno važan igrač u našoj rotaciji. No, ovo je prilika ostalim igračima da se nametnu i pokažu da su s pravom u krugu reprezentacije“, poručio je izbornik Mavrović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije