Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medveščak danas u Ledenoj dočekuje Albu (17.30)

Prpić: Već sam mislio da je to moj kraj

'28.10.2011., Ledena dvorana Doma sportova, Zagreb - EBEL liga, 16. kolo, KHL Medvescak Zagreb - UPC Vienna Capitals. Frank Banham (38), Joel Prpic (29). Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
30.10.2011.
u 09:02

Prolazilo mi je kroz glavu da neću više igrati za Medveščak. Srećom, u klubu me nisu izigrali, veli Prpić.

Zadnji sam put igrao s Olimpijom prije sedam mjeseci, lijepo je bilo vratiti se na led. Iako zadnja dva tjedna nisu bila nimalo zabavna, bio sam spreman, a sjedio sam na tribini. Zaista sam mislio da sam mogao pomoći – rekao je ljubimac Ledene, lički div Joel Prpić.

Najviše decibela publike u sjajnoj pobjedi Medveščaka protiv Capitalsa (7:2) u petak u Ledenoj izazvao je izlazak Joela Prpića na led. Zbog ozljede lički je div dugo izbivao s leda.

– Zadnji sam put igrao s Olimpijom prije sedam mjeseci, lijepo je bilo vratiti se na led. Iako zadnja dva tjedna nisu bila nimalo zabavna, bio sam spreman, a sjedio sam na tribini. Zaista sam mislio da sam mogao pomoći – rekao je Joel Prpić.

Odmah dvaput asistirao

Jeste li se bojali da više nikad nećete zaigrati za Medveščak?

– To mi je prolazilo kroz glavu, ali su stali uz mene, rekli su mi da ću biti u momčadi, da je samo pitanje vremena. Srećom, održali su riječ.

Bilo bi šteta da su ga izigrali jer Joel Prpić u protekle je dvije godine svojim golovima i velikom srčanošću zadužio zagrebački klub. Odnos s publikom nikad nije bio sporan, zato je i dobio velike ovacije.

– Odlično sam se osjećao, naše navijače čujem cijelo vrijeme dok sam na ledu, hvala im za podršku – kaže Joel.

U premijeri sezone lički je div imao i dvije asistencije, pogotovo je sjajna bila ona za prvi gol Grega Daya.

– Da, tada još nisam bio jako umoran, bio sam brz i digao sam glavu, još uvijek sam mogao dobro razmišljati glavom, haha – iskren je Prpić.

Jeste li zadovoljni svojom igrom?

– Veoma, na kraju prve trećine bio sam malo umoran, no oporavio sam se u drugoj i trećoj.

Priznaje da u posljednjih nekoliko tjedana zbog čestih poraza nije bila dobra atmosfera u svlačionici.

– Nije bilo lako i zato nam je trebala jedna velika pobjeda, kao što je ova protiv Capitalsa. Sada još moramo danas pobijediti i Albu, a uvjeren sam da ćemo onda krenuli u veliku pozitivnu seriju.

Slaže se da Medveščak igrački ima najkvalitetniji sastav otkad je prije tri sezone stigao u Zagreb.

– Ova momčad ima najbolju strukturu, odličan sustav. Što se tiče ozračja, ne znam. Kad ne igraš, onda si ipak malo distanciraniji od igrača, nemaš onaj kontakt – zaključio je Prpić.

Raymond zadovoljan Joelom

Njegovom izvedbom bio je zadovoljan i trener Marty Raymond:

– Bio je vrlo dobar, pogotovu s obzirom na to da je zaigrao nakon sedam mjeseci. No, mora još puno vježbati da bi nadoknadio izgubljeno.

Današnji parovi 17. kola: Medveščak - Alba Volan (17.30, HTV 2), RB Salzburg - Linz, Jesenice - Graz, Znojmo - KAC, Vienna Capitals - Olimpija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije