Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ključ u bravu

Prostitutke su nepoželjne, policija zatvorila 80 bordela

'A prostitute waiting for customers stands on the sidewalk late on June 6, 2011 at the Bois de Boulogne park in Paris. AFP PHOTO / BERTRAND LANGLOIS'
'BERTRAND LANGLOIS'
23.07.2012.
u 21:51

Posljednjih mjeseci u krugu Olimpijskog stadiona u Londonu policija je uspjela smanjiti prostituciju te je zatvorila 80 bordela

U policijskoj akciji koja traje već dvije godine zatvoreno je 80 bordela. Nakon njihova zatvaranja neke su prostitutke bile prisiljene raditi na ulici. Sada londonska policija od njih traži da se maknu iz okruga za vrijeme trajanja Igara.

– U posljednje vrijeme svjedočili smo značajnom povećanju policijskih aktivnosti kako bi se smanjila prostitucija u olimpijskim četvrtima. Neke su žene zbog zatvaranja bordela prisiljene raditi na ulici, što je jako nesigurno. Policija od njih traži da se maknu iz okruga jer su nepoželjne za vrijeme trajanja Olimpijskih igara – poručila je Georgina Perry, voditeljica vladina projekta Open Doors za potporu londonskim prostitutkama. U Velikoj Britaniji prostitucija je legalizirana, ali su bordeli zabranjeni.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
marcellus
22:29 23.07.2012.

nejasno je zašto je homoseksualnost ne samo legalizirana nego i zakonom zaštićena od bilo kakve diskriminacije, dok je prostitucija i dalje proganjana kao krajnji nemoral. Ako je odnos dva odrasla suglasna partnera njihova stvar, onda to važi za prostitutke jednakoko kao i za gejeve. Ako je prostitucija nemoralna jer narušava moralni integritet žene, onda je nemoralna i homoseksualnost jer narušava moralni integritet muškarca. Osobno mislim da prostituciju treba legalizirati, ali ne je i izdizati kao moralnu vrijednost. Kao i homoseksualnost uostalom. Nije se badava oduvijek govorilo "kurve i pederi".

Avatar pinko_palinko
pinko_palinko
06:31 24.07.2012.

ha ha "kurve,pederi i marcellus" najbolji su ovi kojima se ne dize pa su zabrinuti za moral u drustvu postoji zenska,a postoji i muska prostitucija postoje homoseksualci muskarci kao i zene lezbijke postoje i fine ugledne gospodje,supruge uglednih osoba koje imaju mladje prijatelje kojima ponekad poklone mali znak paznje zakljucak? kad bi se barem svatko brinuo o svojoj seksualnosti a ne gurati nos u tudje krevete

JO
joso
11:21 24.07.2012.

jadne kurve šta su one bogu skrivile uvik sve po njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije