Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD POVRATKA

Propao Lovrenov transfer u Dinamo? Bivši vatreni ipak neće na Maksimir

Na današnji dan, 11. srpnja, godine 2018. ostvarena je najveća pobjeda u povijesti hrvatskog nogometa
Igor Kralj/PIXSELL
14.02.2024.
u 11:23

Dinamo ima lošu sreću s realizacijom transfera ove godine. Nakon nekoliko loših kupovina, nenadanih preokreta i debakla sa Josipom Brekalom, stiže novi udarac

Dejan Lovren gotovo sigurno ipak ne dolazi na Maksimir. Bivši hrvatski reprezentativac je pokušavao sve dogovoriti s Lyonom, ali ipak zadovoljavajući uvjeti njegovog prelaska u Dinamo nisu postignuti. Kako je Večernji list jučer doznao opcije su bile posudba ili trenutačni raskid ugovora s francuskim klubom.

GALERIJA Golijada u Kranjčevićevoj! Lokomotiva dvaput povela, a Dinamo dvaput izjednačio

Na današnji dan, 11. srpnja, godine 2018. ostvarena je najveća pobjeda u povijesti hrvatskog nogometa
1/7

Realnija opcija bila je ona posudbe do raskida ugovora s Lyonom prema kojoj bi Dinamo pokrio dio plaće bivšega igrača hrvatske reprezentacije. Lovren je jedan od najbolje plaćenih igrača prvog razreda francuskog nogometa sa zaradom od 400 tisuća eura mjesečno.

VEZANI ČLANCI:

Lovren je iz Dinama u Lyon otišao 2010. godine. Dinamo je upravo Lovrena vidio kao rješenje za probleme u obrambenom redu. Ipak, trenutna nemogućnost postizanja dogovora ne znači da će razgovori biti u potpunosti obustavljeni. Za Dinamo je Lovren odigrao 57 utakmica te osvojio dva naslova hrvatskog prvaka. Ove sezone igrao je malo zbog problema s ozljedama.

VIDEO Vatreni stigao u Zagreb na potpis ugovora, u Dinamu će pokušati oživjeti karijeru

 

Komentara 5

PE
peronja
12:11 14.02.2024.

debakl s Josipom Šutalom? jel Dea zna uopće kaj piše?

Avatar Purgeri
Purgeri
12:01 14.02.2024.

Pa naravno. Nitko to nije ni očekivao. Dosta više tih djetinjastoj velikih najava iz Dinama koje se nikad ne ostvare.

DU
Deleted user
11:56 14.02.2024.

A da zamole Mamica da opet napravi neki red u klubu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije