Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIROK IZBOR

Još nemate poklon za valentinovo? Donosimo nekoliko sjajnih last minute ideja za sve koji nisu obavili kupovinu

Harvey Norman
Shutterstock
12.02.2024.
u 16:43

Umjesto da se u nedostatku vremena odlučite za klasične poklone poput parfema, cvijeća, bombonijera, vina i donjeg rublja, razmislite o nekoliko „last minute“ ideja za poklone koji će zasigurno zagrijati srce vaše bolje polovice

U srcu veljače, kada svuda lebdi miris romantike, stiže nam dan posvećen ljubavi – Valentinovo. Ovo nije samo datum na kalendaru već prilika da izrazimo svoje najdublje osjećaje prema svojoj voljenoj osobi i da joj pokažemo ono što riječi često ne mogu dočarati. Pitate se kako obaviti kupovinu bez stresa iako Valentinovo već kuca na vrata? Umjesto da se u nedostatku vremena odlučite za klasične poklone poput parfema, cvijeća, bombonijera, vina i donjeg rublja, razmislite o nekoliko „last minute“ ideja za poklone koji će zasigurno zagrijati srce vaše bolje polovice, a sve ih možete pronaći na jednom mjestu.

Zamislite sebe i svog partnera, kako sjedite na sofi i planirate vaše sljedeće zajedničko putovanje. Razmjenjujete svoje ideje i maštate o destinacijama koje želite zajedno istražiti. Za ljubavne parove koji dijele taj avanturistički duh, idealan poklon je Lenovo laptop. Možete zajedno istraživati nove destinacije i planirati putovanja, a poklon ruksak dodaje dodatnu praktičnost vašim putovanjima.

Svi znamo koliko je dobar san bitan i da ne postoji bolji osjećaj nego nakon napornog dana na poslu leći navečer u krevet pored voljene osobe. Ono što taj osjećaj čini još boljim su mekani jastuci uz koje lakše tonemo u miran san i nježna posteljina koja nas grije u ove hladne zimske dane. Tako jastuci s do 60 % popusta i posteljina snižena do 70%, postaju savršen poklon za stvaranje toplih i romantičnih trenutaka s voljenom osobom.

No prije nego utonete u vaš krevet ispunjen mekanim jastucima, zasigurno se prisjećate nekih zajedničkih uspomena i trenutaka koji su vam ostali u lijepom sjećanju. Kako ti trenuci ne bi ostali zabilježeni samo u vašim mislima i sjećanju, uz Instax Mini 12 Pink kameru oni mogu ostati zauvijek dokumentirani. Zabilježite svaki trenutak svoje ljubavi i sačuvajte uspomene zauvijek tako da jednoga dana i ako vam sjećanje zakaže, fotografije budu tu da vas posjete na sve lijepe trenutke koje ste proživjeli skupa.

Foto: Shutterstock

Jedan od prizora koji biste zasigurno voljeli ovjekovječiti fotografijom je trenutak kada s voljenom osobom plešete u dnevnoj sobi uz vašu omiljenu glazbu, stvarajući vlastitu glazbenu bajku. Za sve parove koji vole glazbu i žele stvoriti romantičnu atmosferu gdje god da se nalaze, savršen poklon zasigurno je bluetooth zvučnik Sony SRSXB100. Bilo da se nalazite u vašoj kuhinji ili nasred grada, uz prijenosni zvučnik glazba vas može pratiti u svakom trenutku.

Za sve ljubitelje aktivnosti poput dugačkih šetnji, boravka u prirodi, vježbanja ili pak vožnje biciklom, savršen suputnik, ali i poklon, svakako su Samsung Galaxy Watch 6 pametni satovi uz koje možete pratiti više od 90 različitih vježbi ili čak kreirati vlastitu vježbu kako biste zabilježili svoju dnevnu aktivnost i pratili svoj napredak. Savršeno ih nadopunjuju i Sennheiser slušalice sa sniženjem do 30%, uz pomoć kojih će vam fizičke aktivnosti postati omiljeni hobi za dvoje.

Ono što će zasigurno olakšati vašem partneru ili partnerici brigu o njezi tijela, a spremanje za romantičnu večeru uvelike skratiti, zasigurno su mali kućanski aparati brenda Braun i Remington. Ovi partneri u njezi i ljepoti, dolaze s popustima do 20% na Braun i 25% na Remington aparate. Za nju, tu su Braun depilatori i fenovi te Remington pegle i električne četke, a za njega Remington brijači i šišači za kosu. Njezina koža uvijek će biti glatka, a njegova frizura kao da je tek izašao iz frizerskog salona.

Neka vam ovo Valentinovo bude ispunjeno slatkim trenucima, smijehom i savršenim poklonima koji će postati dragocjeni dio vaše jedinstvene ljubavne priče – uz Harvey Norman.

Sadržaj donosimo u suradnji s Harvey Normanom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije