Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frustrirani Argentinci

Procurila snimka: Mascherano prljavo na Mandžu, odgovor Hrvata postao je hit!

Mandžukić
Foto: Screenshot
1/2
25.06.2018.
u 13:26

Nekoliko dana nakon te utakmice na internet je procurila snimka na kojoj je vidljivo koliko je frustracije bilo kod Argentinaca

Pobjeda Hrvatske u utakmici s Argentinom (3:0) u drugom kolu SP-a odjeknula je svijetom. Modrić i društvo odigrali su savršenu utakmicu, potpuno nadigrali svog protivnika i zasluženo osigurali prolaz u osminu finala.

Argentinci nisu taj poraz prihvatili gospodski, već su na samom terenu pokazali koliko su prljavi kad im ne ide. Cijelu utakmicu su se bacali, provocirali naše igrače i suca, a nakon susreta izbornik Sampaoli naljutio je Dalića.

– Nakon utakmice nije mi rekao ništa i to me žalosti. I to me stvarno žalosti. Da čovjek izgubi utakmicu i ne pozdravi. Nikad nisam otišao s terena, a da nisam pozdravio protivnika, izgubio ili dobio. Nikad. Uoči utakmice darovao sam mu hrvatski dres i sad mi je baš drago što će mu za uspomenu ostati taj lijepi dar. Moraš biti dostojanstven i čestitati, bez obzira na to što se dogodilo. Red je čestitati momčadi koja te dobila, koja te razvalila, bez obzira na to u kojoj ti muci bio i u kojim problemima. On to nije napravio i pao je u mojim očima, to ne može biti veliki trener – rekao je Dalić.

Nekoliko dana nakon te utakmice na internet je procurila snimka na kojoj je vidljivo koliko je frustracije bilo kod Argentinaca te kako su bili nekorektni. Prednjačio je Javier Mascherano koji je u jednom trenutku raspravljao s Mandžom, a onda ga udario po nozi. Nešto poslije još ga je i namjerno nagazio.

>>Pogledajte sjajno navijanje hrvatskih navijača u Rusiji

Zaista užasan potez jednog profesionalca, a Mandži svaka čast što nije uzvratio na isti način. Štoviše, njegova reakcija postala je hit. Pogledajte u videu kako je reagirao...

Komentara 29

Avatar Apsalar
Apsalar
14:39 25.06.2018.

Manđo lola, kako gleda Mascheranu iznad glave "tko to govori" ...neprocjenjivo 😁😁😁

Avatar navijač
navijač
13:35 25.06.2018.

Arg. Izbornik i igraći su pokazali cijelom svijetu da su na razini kravara a ne da se samo tako zovu (od prilike). Za pojedine navijače da i ne govorim.

IL
ilijan
14:08 25.06.2018.

Svaka čast dečki! Možemo do kraja 🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije