Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAŠ NA ROĐENDAN

Prati ga šest milijuna ljudi, sada je javno posramio slavnog Hrvata iz Čitluka

Giannis
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.12.2019.
u 08:45

Iako je Giannis igračina koji svako malo ima ovakav potez na utakmici, Zubac se ne treba previše zamarati jer u Clippersima vjeruju u njega. Potpisao je četverogodišnji ugovor, momčad mu je jedna od glavnih kandidata za naslov, a uskoro se i ženi

Ivica Zubac bio je među najboljim igračima svojih Los Angeles Clippersa u noćašnjem porazu od Milwaukee Bucksa 119-91. 

Sjajni Čitlučanin upisao je 14 poena i 12 skokova, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv momčadi koju predvodi sjajni Grk i aktualni MVP NBA lige Giannis Antetokounmpo.

On je pak upisao 27 poena, 11 skokova i četiri asistencije čime je svoju momčad doveo do sjajne 14. pobjede u nizu. 

Dva svoja poena upisao je i zakucavanjem, a glavni lik uz Grka je bio upravo Zubac. Naime, baš na svoj 25. rođendan Giannis je zakucao, žargonski rečeno, 'u facu' hrvatskom košarkašu, a nakon toga se fotografijom tog poteza pohvalio i na Instagramu gdje ga prati 6.5 milijuna ljudi. 

Foto: Reuters/PIXSELL

Fotografija je u manje od dva sata prikupila preko 200 tisuća 'lajkova', a ne treba ni dodati da se veliki broj komentara odnosi upravo na našeg košarkaša u kojem ga, blago rečeno' Giannisovi pratitelji ismijavaju. 

Iako je Giannis igračina koji svako malo ima ovakav potez na utakmici, Zubac se ne treba previše zamarati jer u Clippersima vjeruju u njega. Potpisao je četverogodišnji ugovor, momčad mu je jedna od glavnih kandidata za naslov, a uskoro se i ženi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14✅ 😤😤 #RosesColorway #Statement #JobIsNotDone #Win

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Nakon što je uspješni hrvatski košarkaš ovog Valentinova zaprosio svoju djevojku Kristinu Prišč na Bahamima i dobio odgovor koji je priželjkivao, odlučio se za još jedan važan korak u svom životu - kupnju prvog zajedničkog doma, u koji su se uselili početkom jeseni. Riječ je o modernoj dvokatnici od 500-tinjak četvornih metara u rezidencijalnoj četvrti Mar Vista. Idućeg ljeta bi trebao izreči i sudbonosno 'da'.

>>> Pogledajte ples navijačica na košarkaškoj utakmici koji je mnoge ostavio bez daha


 

Komentara 3

Avatar Meri
Meri
10:44 07.12.2019.

E to su mediji koji obitavaju na hrvatskoj medijskoj sceni. Kad oni pišu o bilo kojem uspješnom Hrvatu tada uvijek izvuku neku pricu kako bi ga omalovažili, umanjili njegove uspjehe ili sposobnosti. Kad pišu o bilo kojem liku iz svojeje otadžbine tada su birane riječi i pune razumijevanja i hranjenja. Na zalost mediji iz otadžbine su okupirali hrvatsku medijsku scenu i stvaraju javno mijene naivnih Hrvata.

VO
volina
11:12 07.12.2019.

Boli me caruk.

DU
Deleted user
11:12 08.12.2019.

Bio je faul na Ivici. I na slici se vidi kako Gianis lijevom rukom drži Ivicinu desnu ruku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije