Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAŠ NA ROĐENDAN
Povratak na članak

Prati ga šest milijuna ljudi, sada je javno posramio slavnog Hrvata iz Čitluka

Iako je Giannis igračina koji svako malo ima ovakav potez na utakmici, Zubac se ne treba previše zamarati jer u Clippersima vjeruju u njega. Potpisao je četverogodišnji ugovor, momčad mu je jedna od glavnih kandidata za naslov, a uskoro se i ženi

Komentari 3

Avatar Meri
Meri
10:44 07.12.2019.

E to su mediji koji obitavaju na hrvatskoj medijskoj sceni. Kad oni pišu o bilo kojem uspješnom Hrvatu tada uvijek izvuku neku pricu kako bi ga omalovažili, umanjili njegove uspjehe ili sposobnosti. Kad pišu o bilo kojem liku iz svojeje otadžbine tada su birane riječi i pune razumijevanja i hranjenja. Na zalost mediji iz otadžbine su okupirali hrvatsku medijsku scenu i stvaraju javno mijene naivnih Hrvata.

VL
VO
volina
11:12 07.12.2019.

Boli me caruk.

VL
DU
Deleted user
11:12 08.12.2019.

Bio je faul na Ivici. I na slici se vidi kako Gianis lijevom rukom drži Ivicinu desnu ruku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.