Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Pogledajte briljantnu asistenciju Ivana Perišića za slavlje Tottenhama

Premier League - Tottenham Hotspur v Wolverhampton Wanderers
TONY OBRIEN/REUTERS
20.08.2022.
u 15:02

Ponajbolji igrač Vatrenih prenio je sjajnu formu iz Serie A u engleski Premiership.

Ivan Perišić igra sjajno po dolasku na Otok u redove Tottenham Hotspura, već na početku sezone je pokazao kako će biti pravo pojačanje za momčad Antonija Contea. 

U ovim trenucima se igra susret trećeg kola Premiershipa između Spursa i Wolverhamptona, domaća ekipa je povela 1:0 pogotkom najboljeg strijelca Harrya Kanea. 

Nakon izvedenog kornera u 64. minuti, naš reprezentativac se odlično snašao i prebacio loptu glavom do neometanog Kanea koji matira golmana Wolvesa. 

Nakon sjajnog asista od prošlog kola, Ivan je našao mjesto od prve minute na lijevoj strani, a iz igre je izašao u 75. minuti. Do kraja dvoboja rezultat se nije mijenjao, te je Tottenham upisao drugu pobjede ove sezone. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije