Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA Rukometašice Podravke u prvom kolu protiv jake ruske momčadi

Podravka Vegeta na startu s Ladom Toljatti

Foto: Josip Maljak
import
29.10.2008.
u 17:36

U prvoj utakmici Lige prvakinja Podravka Vegeta će petak s početkom u 16.15 sati igrati s ruskom Ladom Toljatti, jednom od najjačih europskih ekipa.

Odlične Ruskinje
Biti će to vrlo zahtjevan susret za Koprivničanke, jer u Ladi nastupa čak šest ruskih reprezentativki.

- Ruskinje su odličan sastav, ali u Ligi prvakinja svi su jaki. Mislim da će to biti jedna teška utakmica u kojoj će nam trebati mnogo samopouzdanja i hrabrosti za pozitivan rezultat. Vjerujem da se možemo ravnopravno nositi sa svakom europskom ekipom - kazala je Ana Đokić, koja je ljetos došla u Koprivnicu iz mađarskog Gyora.

Sastav Podravke Vegete nezamisliv je bez čvrste i borbene Mirande Tatari.

- Utakmica s Ladom za nas je veliki izazov i pobjeda bi bila sjajno otvaranje u Ligi prvakinja. Jako želimo osvojiti bodove i nadam se da će sve proći dobro i da ćemo pružiti svoj maksimum. Ako bude kakvih padova u našoj igri, vjerujem da će nam navijači pomoći, jer nam je njihova podrška jako važna - napomenula je Miranda Tatari.

Obranom do pobjede
U dosadašnjim nastupima Podravke Vegete trener Zdravko Zovko sve je podredio ulasku u skupinu Lige prvakinja, gdje ga uz Ladu Toljatti još očekuju utakmice s norveškim Larvikom i rumunjskom Oltchim Vilceom.

- Morat ćemo uložiti najveće napore za dobar rezultat. Svih 60 minuta moramo odigrati na najvećoj razini i bez prevelikih padova u igri te maksimalnu koncentraciju. Od naših igračica tražit ću agresivnu igru, posebno u obrani, što je ključ svakog uspjeha. Naše vratarke također moraju biti u odličnoj formi. Pobijedimo li rusku Ladu, učinili bismo velik posao na startu Lige prvakinja i izravno bismo ušli u borbu za jedno od prva dva mjesta - rekao je trener Zdravko Zovko.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije