Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DERBIJA

Peh za pehom: Juve nakon poraza u Izraelu ostao bez jedne od glavnih zvijezda

Champions League - Group H - Maccabi Haifa v Juventus
Foto: RONEN ZVULUN/REUTERS
1/3
13.10.2022.
u 12:38

Staroj dami svaka je pobjeda bitna kako bi se izvukli iz rezultatske krize.

Nije ovo bilo otvaranje sezone kakvom su se nadali nogometaši Juventusa. Na prvenstvenoj su tablici tek osmi, Napoli im već sada bježi za deset bodova i ta bi se prednost mogla nastaviti povećavati ako ne počnu loviti formu. 

Posljednji šamar u lice bio im je poraz na gostovanju kod Maccabi Haife u Izraelu, koja ih je ispratila s 2:0 na krilima dvostrukog strijelca Omera Atzilija. A novi ih je dočekao maloprije. Talijanski novinar Fabrizio Romano, naime, javlja kako se upravo protiv Maccabija ozlijedio jedan od glavnih igrača ekipe, Angel Di Maria.

Vijest stiže uoči Juventusovog gradskog derbija protiv Torina, koji je na rasporedu u subotu od 18 sati.

- Angel Di Maria neće biti na raspolaganju idućih 20 dana zbog ozljede mišića protiv Maccabi Haife. Očekuje se da će biti 100 posto spreman za Svjetsko prvenstvo - stoji na Twitteru poznatog transfer-gurua.

Di Maria (34) je u sedam ovosezonskih nastupa upisao četiri asistencije i jedan gol, a Transfermarkt ga procjenjuje na 12 milijuna eura.

Standings provided by Sofascore
 

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije