Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je u i pucnjave

Drama u Torinu: Srpska zvijezda doživjela šok, posjetio je Di Mariju, a lopovi su provaljivali u kuću

Juventus v Maccabi Haifa - UEFA Champions League - Allianz Stadium
Jonathan Moscrop
08.10.2022.
u 08:42

Poznati nogometaši čestu su meta razbojnika, jednog je policija zatekla ispred kuće Argentinca.

Angel di Maria zbilja nema sreće s provalnicima, nakon što su ga opljačkali u Parizu i Manchesteru, umalo je postao žrtva pljačke i u Torinu. 

Njegov suigrač Dušan Vlahović je stigao u posjetu pošto živi u susjedstvu, ali to nije omelo provalnike da pokušaju provaliti u skupocjenu vilu i ukrasti novac ili nakit. Srećom po Argentinca, tu su bili zaštitari koji su odmah reagirali i zvali policiju, pa su lopovi pobjegli. 

 

 

Provalnici su preskočili zid i ušli u dvorište, ali kada su čuli policijske sirene, razbježali su se. Jednog lopova policija je pronašla ispred kuće, uslijedila je potjera po Torinu da bi na koncu uhvatili. Uhitili su ga, ali ne i ostale.

Oni su uspjeli pobjeći, no praznih ruku. Gazzetta dello Sport piše kako je došlo i do pucnjave. Ali, srećom, nije bilo posljedica.

Standings provided by Sofascore

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije