Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruća glava

Otkriveno što je Mandžukić dobacio sucu pa dobio crveni karton

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
23.10.2017.
u 14:45

Mandžukić je tražio jedanaesterac nakon duela s Alijem Adnanom i nije ga dobio. Iračanin mu se nakon toga unio u lice i došlo je do rasprave

Nogometaši Juventusa u devetom kolu talijanske lige u gostima su svladali Udinese sa 6:2, bez obzira na to što su od 26. minute igrali s igračem manje. Naime, Mario Mandžukić u razmaku od desetak sekundi dobio je dva žuta kartona.

Mandžukić je tražio jedanaesterac nakon duela s Alijem Adnanom i nije ga dobio. Iračanin mu se nakon toga unio u lice i došlo je do rasprave, a sudac je obojici dao žuti karton. Mandžu je to isprovociralo pa je, otkrilo se, sucu doviknuo da odj... Zbog toga je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Bez obzira na to, Juve je do kraja napunio mrežu domaćina, a trener Massimiliano Allegri nije Mandžukiću zamjerio.

- Zahvalio sam Mariju jer nas je ostavio s deset igrača te smo morali pokazati kvalitetu i momčadski duh kako bismo stigli do pobjede. Naravno, on zna da je napravio pogrešku, ali mu ne zamjeram. To je iza nas i idemo dalje, rekao je Allegri. 

Komentara 14

Avatar Charlie1
Charlie1
15:01 23.10.2017.

Kako si je majstor uzeo godišnji da se odmori prije Grka, hahaha... Mandžo nacionale!

PR
prajdali100
16:12 23.10.2017.

Mandžo neka si mu rekao što ga spada.Uostalom tko ga hebe.

ĐO
đole
16:02 23.10.2017.

Delač, orijunaš ostavi se novinarstva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije