Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Pogledajte kako je Mandžo dobio dva žuta kartona u samo nekoliko sekundi

Udinese - Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
Autori: Drago Hudika, Hina
22.10.2017.
u 20:01

U 26. minuti Mario Mandžukić je za svega nekoliko sekundi dobio dva žuta, odnosno crveni karton. Strijelac za Udinese

U susretu 9. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je u Udinama pobijedio Udinese 6:2 uz pogodak Stipe Perice i isključenje Maria Mandžukića.

Juve je do pobjede stigao s igračem manje nakon što je u 26. minuti isključen Mario Mandžukić. Hrvatski reprezentativac je za svega nekoliko sekundi dobio dva žuta, odnosno crveni karton. Juventus je vodio s 2:1, Gonzalo Higuain je ubacio loptu pred vrata, a Mario je dodirnuo lopti i poslao je pored stative.

Nakon toga je dobio po nogama od desnog beka domaće momčadi Alija Adnana. Mladi Iračanin otišao je kod Mandže i protestirao smatrajući kako je želio iznuditi kazneni udarac.

Nastala je gužva, a obojici je sudac Daniele Doveri pokazao žuti karton. Međutim, Mario mu je nešto dobacio, pa mu je sudac pokazao još jedan žuti karton te ga poslao u svlačionicu. 

Udinese - Juventus
1/5

Već u osmoj minuti domaćin je poveo. Hrvatski napadač Stipe Perica povukao je sjajnu solo akciju koju je završio matiravši Buffona. Juventus je brzo uzvratio. Samo šest minuta kasnije gosti su izjednačili nakon što je Samir poslao loptu u vlastitu mrežu. U 20. minuti došlo je do potpunog preokreta. Cuardado je ubacio, a Sami Khedira glavom zabio za 2-1.

Domaćin je s igračem više uspio izjednačiti u 47. minuti golom Danila, no Juve je uzvratio s dva brza gola. U 52. je Daniele Rugeri zabio za 3-2, a 59. minuti je Khedira postigao svoj drugi pogodak na utakmici za gostujuće vodstvo 4-2. Do kraja susreta Juve je zabio još dva gola, a strijelci su bili Khedira (87) i Pjanić (90).

Perica je za Udinese igrao do 82. minute, dok Andrija Balić nije ulazio u igru. 

Na ljestvici vodi Napoli sa 25 bodova, Inter je drugi sa 23 boda, a Juventus na trećem mjestu ima 22 boda.

Talijanski nogometni velikan Milan ostvario je još jedan loš rezultat u nizu, jedan od suparnika hrvatskog prvaka Rijeke u skupini D Europske lige je u susretu 9. kola Serie A na svom terenu odigrao samo 0-0 protiv slabašne Genoe koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić.

Komentara 3

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
12:04 23.10.2017.

Dobar nogometaš, ali malo priglup.

RI
rikavac
20:36 22.10.2017.

To nesto cudno za Mandzukica. Kako je on dobio crveni Juventus proigrao utrpao 6 a kad Mandzo igra patnja Juventusa da gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije