Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventusov trener

Hvala Mandžukiću što je dobio crveni karton

Udinese - Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
23.10.2017.
u 00:17

U posljednje dvije utakmice digli smo igru, ali trebalo nam je nešto ovakvo, da imamo deset usredotočenih igrača

Hvala Mandžukiću što je dobio crveni karton, rekao je trener Juventusa Massimiliano Allegri nakon pobjede 6:2 kod Udinesea. Napadač stare dame pocrvenio je u 26. minuti zbog prigovora.

- Ionako sam planirao odmoriti u sljedećoj utakmici. Želim mu zahvaliti jer morali smo se vratiti pobjedama i to obranom i borbom za rezultat.

- U posljednje dvije utakmice digli smo igru, ali trebalo nam je nešto ovakvo, da imamo deset usredotočenih igrača. Rekao sam da je ovo ključni trenutak u sezoni, da ne dopustimo da na pobjegnu vodeći - rekao je Massimiliano Allegri.

Udinese - Juventus
1/5

Osvrnuo se Allegri i na crveni kartona Leonarda Bonuccija za Milan zbog čega će propustiti derbi protiv Juventusa sljedeći vikend.

- Volio bih da igra protiv nas, jer uvijek je bolje da igramo protiv najjačeg protivnika - zaključio je Juventusov trener.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije