Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JEDAN UDARAC

Otkazana utrka za Veliku nagradu Japana: Radi se na izmjeni kalendara

JPN, FIA, Formel 1, Grosser Preis von Japan
EXPA/PIXSELL
18.08.2021.
u 16:05

Još ranije je također zbog pandemije koronavirusa otkazana i utrka za Veliku nagradu Singapura koja se trebala voziti 3. listopada.

I drugu godinu zaredom otkazana je utrka za Veliku nagradu Japana Svjetskog prvenstva vozača formule 1 zbog pandemije koronavirusa.

Ovogodišnja utrka za VN Japana na stazi Suzuka trebala se održati 10. listopada, no zbog sve većeg broja slučajeva zaraze u Japanu Međunarodni automobilistički savez (FIA) je s promotorima utrke i vlastima u Japanu odlučio kako niti ove godine "oktanski cirkus" neće doći u tu zemlju.

- Japanska vlada odlučila je otkazati utrku zbog kompleksnosti situacije vezane uz pandemiju u zemlji. Formula 1 trenutačno radi na izmjeni kalendara te će novi raspored biti objavljen uskoro - objavilo je vodstvo formule 1.

Još ranije je također zbog pandemije koronavirusa otkazana i utrka za Veliku nagradu Singapura koja se trebala voziti 3. listopada.

Ključne riječi

Komentara 1

SO
Sir Oliver
16:42 18.08.2021.

A dobro sad, u Oluju sam isao dragovoljno, ali iako sam sad u godinama i 26 god. stariji od tada, dajte vise da nas netko povede i da se napokon obracunamo sa ovim izvrsiteljima covid fasizma! Ne zelim zivjeti dozivotno kao ovca bez ikakvih prava, samo da bi oni mogli zaradivati milijarde i heb...nas u zdrav mozak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije