Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RYAN CROUSER

Olimpijski pobjednik stiže u Zagreb: Želim vam darovati svjetski rekord!

28.08.2021.
u 14:00

– Zagrebački miting mi je jedan od najdražih mitinga, volim navijače i bacalište pokraj fontana. Naravno, volim i onu vatru.

Robert Šola, novi direktor međunarodnog zagrebačkog atletskog mitinga, istaknuo je da je već sada dolazak potvrdilo 11 olimpijskih pobjednika iz Tokija, sedam aktualnih svjetskih prvaka i 16 osvajača medalja s Igara u Japanu.

– Mogu reći da ćemo gledati miting čak i bolji od onih u kojima smo uživali proteklih godina. Ove godine prvi put ćemo ulaznice za Memorijal Borisa Hanžekovića prodavati putem platforme Entrio, odnosno portala www.entrio.hr. Prodaja prvog kontingenta počela je jučer. Cijene ulaznica su 200 kuna za VIP, 80 kuna za tribinu zapad te 40 kuna za sjevernu, istočnu i južnu tribinu. Osim na webu, ulaznice se mogu kupiti i na brojnim prodajnim mjestima Entria, uključujući i prodavaonice Ghetaldusa, Dancing Beara i Aquariusa – rekao je Šola.

Uz novog direktora javnosti se predstavio i novi menadžer mitinga Alfons Junk.

– Već smo objavili da će Sandra Perković imati prigodu za svojevrsni uzvrat jer u Zagreb dolazi olimpijska pobjednica u bacanju diska Valarie Allman. U muškom disku nastupit će sva trojica osvajača medalja iz Tokija, a vjerujem da bi Daniel Stahl mogao baciti disk dalje od 70 metara – istaknuo je Junk.

Videoporukom se medijima obratio olimpijski pobjednik u bacanju kugle Ryan Crouser.

– Zagrebački miting mi je jedan od najdražih mitinga, volim navijače i bacalište pokraj fontana. Naravno, volim i onu vatru. Oduševljen sam ovom sezonom. Nadam se da ću u Zagrebu postići osobni rekord, što bi bio i novi svjetski rekord. Jedva čekam svoj omiljeni miting u Zagrebu – istaknuo je Crouser.

Filip Mihaljević je u četvrtak na mitingu Dijamantne lige u Lausanni osvojio treće mjesto, iza Crousera i Walsha i trenutačno je drugi u ukupnom redoslijedu u bacanju kugle.

– U kuglaškim se krugovima priča samo o Zagrebu, kao da ostali mitinzi i ne postoje. Vjerujem da ću i pokraj fontana baciti kuglu dalje od 21 metar, a Crouser… S njim je sve moguće, no ako na sljedeća dva mitinga ne bude bacao ekstremno daleko, u Zagrebu je sve moguće pa i da bacim preko 23 metra – rekao je Mihaljević, trenutačno četvrti bacač kugle prema svjetskom renkingu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije