Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO SE U ZID

Objavljeno u kakvom je stanju Schumacher nakon strašne nesreće

Mick Schumacher
Instagram
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.03.2022.
u 08:27

"Schumacher je prevezen u medicinski centar nakon teške nesreće na zavoju 12 u drugom dijelu kvalifikacija. Nakon što su inicijalne pretrage pokazale da nije ozlijeđen, Schumacher je prevezen u Vojnu bolnicu kralja Fahada u Jeddi na dodatne, preventivne pretrage"

Njemački 23-godišnji vozač Mick Schumacher neće nastupiti na utrci Svjetskog prvenstva formule 1 za Veliku nagradu Saudijske Arabije, nakon što je u subotnjim kvalifikacijama pri velikoj brzini izletio u zavoju i zabio se bolidom u zid, priopćili su iz njegove momčadi Haas. 

"Schumacher je prevezen u medicinski centar nakon teške nesreće na zavoju 12 u drugom dijelu kvalifikacija. Nakon što su inicijalne pretrage pokazale da nije ozlijeđen, Schumacher je prevezen u Vojnu bolnicu kralja Fahada u Jeddi na dodatne, preventivne pretrage. Momčad je donijela odluku da će na Velikoj nagradi Saudijske Arabije nastupiti samo Kevin Magnussen", priopćili su iz Haasa.

Mick Schumacher, sin legendarnog Michaela Schumachera, trebao biti u sedmom startnom redu na 14. poziciji, ispred Lewisa Hamiltona koji je bio tek 16. u subotnjim kvalifikacijama. Odustajanjem njemačkog vozača sedmerostruki svjetski prvak će napredovati za jedno mjesto i startati sa 15. pozicije.

A da se dobro osjeća Schumacher je potvrdio objavom na Instagramu.

"Pozdrav svima, samo sam želio reći da sam dobro. Hvala vam na lijepim porukama", napisao je Schumacher te poručio da će se vratiti još jači.

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kažemja
12:52 27.03.2022.

Ovu stazu smrti treba pod hitno ukinuti.Zar treba netko poginuti?

AN
Anezka
09:32 29.03.2022.

I ja... Kako jadno!

KI
kiseli
08:37 27.03.2022.

Nasjeo sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije