Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IZBACIT ĆEMO GA'

Objavljena nova snimka na kojoj huligani tuku Hrvata, Argentinci zgroženi!

Sukob navijača
Foto: Twitter
26.06.2018.
u 11:33

"Osoba koja udara hrvatskog državljanina jest Patricio Eisenberg. Rusija mu je oduzela navijačku akreditaciju, a mi ćemo ga izbaciti s argentinskih stadiona. Tako će biti sa svima koji se služe nasiljem", poručila je ministrica Patricia Bullrich

Argentinska ministrica sigurnosti Patricia Bullrich nastavila je s objavljivanjem identiteta navijača Argentine koji su na SP-u u Rusiji napadali hrvatske navijače.

Prije nekoliko dana objavljena je snimka na kojoj se vidi kako skupina Argentinaca  tuče dvojicu hrvatskih navijača. Sada je objavila snimku sa stadiona na kojoj se vidi kako je napadnut naš navijač.

"Osoba koja udara hrvatskog državljanina je Patricio Eisenberg. Rusija mu je oduzela navijačku akreditaciju, a mi ćemo ga izbaciti s argentinskih stadiona. Tako će biti sa svima koji se služe nasiljem", poručila je Patricia Bullrich na Twitteru.

Podsjećamo, argentinsko ministarstvo sigurnosti identificiralo je četvoricu Argentinaca koji su na stadionu u Rusiji napali dvojicu navijača Hrvatske te će zatražiti njihovo uhićenje i deportaciju.

Snimka na kojoj muškarci u argentinskim dresovima ''cipelare'' muškarca u hrvatskom dresu dok nepomično leži na podu obišla je u petak svijet. Incident se dogodio u prolazu stadiona u blizini ulaza na tribinu.

>> Pozivamo vas da nam pošaljite svoje navijačke fotografije i videosnimke na javi@vecernji.net i pokažete kako bodrite vatrene.

Sukob navijača
1/15

Komentara 7

Avatar Mister No
Mister No
11:56 26.06.2018.

Bravo, tako bi trebalo i kod nas i brzo bi se uvelo reda na stadione.

KA
KarlMoriarty
14:15 26.06.2018.

Neee, nije dovoljno ih izbaciti. Rusko pravosudje ih treba procesuirati i kazniti, po zakonu.

Avatar LieDetector
LieDetector
14:08 26.06.2018.

Jel gledas ostoja ranko?? Kada ces ti pronaci crtaca svastike i odgovorne za svinjarije na San Siru na djelu tribina gdje nikada ne dolaze gosti??!! Hoces li ikada zavrsiti u Remetincu ti i tvoji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije