Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRLO RUŽNO

Sramota! Pogledajte kako Hrvati vrijeđaju Modrića i Lovrena

plakat
Foto: Dalmatinski portal
26.06.2018.
u 11:05

Dvojac koji je svjedočio u sudskim postupcima protiv Zdravka Mamića prikazan je na vrlo ružan način

Uoči današnje utakmice Hrvatske i Islanda na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, Trogir je osvanuo oblijepljen uvredljivim plakatima na račun naše reprezentacije.

Nezadovoljnici su udarili po Luki Modriću i Dejanu Lovrenu koji na SP-u igraju sjajno. Dvojac koji je svjedočio u sudskim postupcima protiv Zdravka Mamića prikazan je na vrlo ružan način. Fotografiju je objavio Dalmatinski portal.

Nije ovo prvi put da pojedinci rade ovakve stvari. Primjerice, uoči početka SP-a u Konjevratima pokraj Šibenika osvanuo je transparent na kojem je stajalo "sve izgubili dabogda". Fotografije možete pogledati u galeriji.

>> Pozivamo vas da nam pošaljite svoje navijačke fotografije i videosnimke na javi@vecernji.net i pokažete kako bodrite vatrene.

plakat plakat
1/7

Komentara 69

SA
SI aka SI
11:17 26.06.2018.

očito su željni pažnje, a vi im prenošenjem takvih gluposti upravo to dajete.

Avatar tetina
tetina
11:18 26.06.2018.

Ne može biti tužnije i ružnije nego sto vi ovakvim dajte medijsku pažnju. .. zato što vam ovo odgovara i uživate i navijate da izgube

GA
Gajger
11:33 26.06.2018.

Nisu to Hrvati, nego "urbani Jugosloveni" koji zadnjih dana s pobjedama hrvatske reprezentacije proživljavaju uistinu teške trenutke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije