Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKI TENISAČ

Novak Đoković: Ne sjećam se kada sam se osjećao tako jadno

Wimbledon 2023 - Day Eight - All England Lawn Tennis and Croquet Club
Foto: John Walton/PRESS ASSOCIATION
1/3
10.07.2023.
u 19:34

- Nisam uživao, ali u najvažnijim trenucima, jučer i danas, bio sam pravi. Imao sam i sreće da dobijem taj prvi set. Ovaj meč je mogao otići u sasvim drugom pravcu, ali sam sačuvao živce u važnim trenucima.

Novak Đoković je u ponedjeljak nastavio svoj wimbledonski niz ostvarivši 32. uzastopnu pobjedu na travi u All England Clubu, a do svog 14 četvrtfinala na najvećem teniskog turniru stigao je pobijedivši Poljaka Huberta Hurkacza (ATP - 18.) sa 7-6 (6), 7-6 (6), 5-7, 6-4 u dvoboju koji se protegnuo na dva dana.

Đoković i Hurkacz su svoj meč osmine finala započeli u nedjelju nešto prije 21 sat po lokalnom vremenu, pod krovom i umjetnom rasvjetom na središnjem terenu u All England Clubu, da bi ga završili u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima, u sunčanim uvjetima i bez krova nad glavom.

- Čestitam Hubertu, odigrao je odlično, ali nije imao sreće. Ne sjećam se kad sam se osjećao tako jadno na reternu poslije njegovih nevjerojatno jakih i preciznih servisa. Ima sjajan servis, jedan od najboljih na svijetu i teško ga je pročitati. Igrati na brzoj podlozi, kao što je trava, to mu odgovara, to pogoduje dobrim serverima - rekao je Đoković i dodao:

- Nisam uživao, ali u najvažnijim trenucima, jučer i danas, bio sam pravi. Imao sam i sreće da dobijem taj prvi set. Ovaj meč je mogao otići u sasvim drugom pravcu, ali sam sačuvao živce u važnim trenucima.


 

Komentara 1

DU
Deleted user
23:20 10.07.2023.

Seti se Đovak onog vetra šta ga Hrvati slave, tad si se kao i ja osećao najjadnije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije