Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Colorado i treći put zaredom pobijedio na gostovanju

'Dallas Stars left wing Luke Gazdic (52) and Colorado Avalanche right wing Chris Stewart, right, fight in the second period of an NHL hockey game,  Thursday, Sept. 24, 2009, in Dallas. (AP Photo/Tony
'Tony Gutierrez'
15.11.2015.
u 13:38

Pobijedili su Montreal Canadiense 6:1

Nathan MacKinnon je predvodio Colorado Avalanche do još jedne velike pobjede na njihovom najduljem gostujućem nizu ove sezone, a sinoć su slavili protiv Montreal Canadiensa sa 6-1.

MacKinnon je upisao tri boda, uključujući golove u razmaku od 13 sekundi u prvoj trećini i Colorado je došao do treće uzastopne pobjede. Mikhail Grigorenko i Matt Duchene su također zabili svaki po gol i upisali pod dvije asistencije.

Vratar Reto Berra je obranio 39 udaraca, a strijelci za Colorado bili su još i Blake Comeau i John Mitchell Avalanche je poveo sa 3-0 u prvoj trećini iako je Montreal uputio više udaraca prema njegovim vratima 18 naprama 8. No, utakmica je završila tako da je Colorado nadigrao Montreal sa 40-24 u udarcima prema suparničkim vratima.

Jedini strijelac za Montreal, kojem je ovo prvi poraz nakon regularnog dijela od početka sezone, bio je Brendan GallagherDallas je zahvaljujući pogotku Johna Klingberga nakon 3:18 minute produžetka došao do pobjede od 3-2 nad Minnesota Wildom. Golove za Dallas zabili su još Jason Spezza i Jamie Benn, a  Kari Lehtonen je imao 22 obrane. Strijelci za Minnesotu bili su Nino Niederreiter i Marco Scandella.

Dan Boyle je zabio odlučujući gol u izvođenju kaznenih udaraca i New York Rangers su pobijeidli osmi uzastopni put i to sa 2-1 Ottawa Senatorse u njihovom Canadian Tire Centru. Henrik Lundqvist je obranio 22 udarca za  Rangerse (13-2-2), a Craig Anderson 33 za Senatorse (8-5-4). Poveo je New York pogotkom Chrisa Keidera u prvoj trećini, a odmah je izjednačio Erik Karlsson. Druge dvije trećine i produžeci prošli su bez pogodaka.

Nakon izvođenja kaznenih udaraca sinoć su slavili i Florida Panthersi koji su sa 5-4 pobijedili Tampa Bay Lightening. Brandon Pirri je zabio jedini gol u izvođenju kaznenih udaraca. Golove za Pantherse zabilis u Jussi Jokinen, Nick Bjugstad, Brandon Pirri i Aaron Ekblad. Dvostruki strijelac za Tampa Bay Lightening bio je Vladislav Namestnikov, a pridružili su mu se Cedric Paquette i Anton Stralman.

REZULTATI:

Ottawa Senators - New York Rangers        1-2 (kazneni udarci)
Buffalo Sabres - San Jose Sharks          1-2 (produžetak)
Montreal Canadiens - Colorado Avalanche   1-6
New Jersey Devils - Pittsburgh Penguins   4-0
Columbus Blue Jackets - Arizona Coyotes   5-2
St. Louis Blues - Chicago Blackhawks      2-4
Los Angeles Kings - Edmonton Oilers       4-3
Boston Bruins - Detroit Red Wings         3-1
Toronto Maple Leafs - Vancouver Canucks   4-2
Tampa Bay Lightning - Florida Panthers    4-5 (kazneni udarci)
Carolina Hurricanes - Philadelphia Flyers 2:1 (produžetak)
Nashville Predators - Winnipeg Jets       7-0
Dallas Stars - Minnesota Wild             3-2 (produžetak)

>> Penguinsi i Oilersi došli do vrijednih pobjeda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije