Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL doigravanje

New York Rangersi smanjili protiv Ottawe, Nashville korak do finala

New York Rangers - Ottawa Senators
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
03.05.2017.
u 10:58

Rangersi su odigrali sjajnu utakmicu u svom Madison Square Gardenu ostvarivši pobjedu koja ih ostavlja u igri za plasman u konferencijsko finale. NY je poveo 4:0, a gosti su do kraja uspjeli ublažiti poraz

U trećem susretu polufinala doigravanja Istočne konferencije NHL lige New York Rangersi su pobijedili Ottawa Senatorse 4:1 i u seriji na četiri pobjede smanjili na 2-1, dok je Nashville u polufinalu Zapada pobijedio St Louis 2:1 i seriji na četiri pobjede poveo 3-1.

Rangersi su odigrali sjajnu utakmicu u svom Madison Square Gardenu ostvarivši pobjedu koja ih ostavlja u igri za plasman u konferencijsko finale. NY je poveo 4:0, a gosti su do kraja uspjeli ublažiti poraz.

Golove za domaći sastav zabili su Mats Zuccarello (5:31), Michael Grabner (13:24), Rick Nash (32:21) i Oscar Lindberg (38:17), dok je vratar Henrik Lundqvist sakupio 26 obrana. Pogodak za goste zabio je Jean-Gabriel Pageau (38:49).

New York Rangers - Ottawa Senators
1/8

- Igrali smo dvije sjajne trećine, to je jedini način kako se može srušiti Ottawa - kazao je Zuccarello.

Četvrta utakmica na rasporedu je 4. svibnja ponovo u New Yorku.

U drugom susretu večeri hokejaši Nashville Predatorsa su pobijedili St. Louis Blues 2:1 i u seriji na četiri pobjede vode 3-1.

Navijači u Bridgestone Areni čekali su 45 minuta kako bi vidjeli prvi pogodak, a mrežu gostiju načeo je Ryan Ellis. Na 2:0 povisio je James Neal sedam minuta prije kraja utakmice. Bluesi su četiri minute prije kraja uspjeli smanjili golom Joela Edmundsona, no u preostalom periodu nisu uspjeli izboriti produžetak.

- Bila je ovo iznimno teška i dramatična utakmica. Sasvim sigurno najteža u ovoj seriji, no uspjeli smo ostvariti važnu pobjedu - poručio je vratar Pekka Rinne koji je sakupio 32 obrane.

Peta, možda i odlučujuća utakmica je u petak u St. Louisu.

Warriorsi su na poluvremenu vodili 12 koševa razlike (58-46) i potom su u nastavku obranili vodstvo. U redovima doprvaka najefikasniji su bili Steph Curry sa 22 koša i pet asistencija, Draymond Green i Kevin Durant zabili su po 17 koševa, a Klay Thompson je dodao 15 koševa.

Kod gostiju najefikasniji su bili Rudy Gobert sa 13 koševa, te Gordon Hayward i Roodney Hood sa po 12 koševa.

Druga utakmica je 4. svibnja ponovo u Oracle Areni.

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
12:09 03.05.2017.

bravo za nashiville super igraju veliko iznenađenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije