Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVO I KAKO

Nevjerojatno: Hrvatska može proći dalje i sa samo dva boda!

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Češka
Goran Stanzl/PIXSELL
19.06.2021.
u 13:02

Hrvatska ima jedan ludi scenarij po kojemu može proći i sa samo dva boda dalje..

Hrvatski navijači opet su teško uzdahnuli. Naši nogometaši nisu na pravi način parirali Češkoj i uspjeli su tek remizirati s reprezentacijom koja je kvalitetom sigurno ispod naše, ali to jučer jednostavno nije bilo vidljivo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sada nakon dvije utakmice na kontu imamo jedan bod, a u utorak  nam slijedi i posljednja šansa za prolazak grupe, a to je Škotska. 

Iako smo računali da će nam za prolazak u drugi dio natjecanja trebati barem tri ili četiri boda, sada je profesor Ekonomskog fakulteta, koji se bavi statistikom i sportskom ekonomijom, izračunao je da Hrvatsku i remi sa Škotima, odnosno, dva boda ukupno, vode  vodi s trećeg mjesta dalje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zekić i Besak nakon Češke

No, to može samo pod tri uvjeta: Portugal pobijedi Njemačku u subotu, Švicarska i Turska remiziraju u nedjelju, Njemačka remizira s Mađarskom u srijedu.

A upravo u Mađarsku bi nas ovaj ludi scenarij odveo. U Budimpeštu, grad koji prima navijače bez problema i mogli bismo očekivati velik broj hrvatskih navijača. 

Komentara 27

ZB
Zoki-Bijela
13:22 19.06.2021.

Jeli se moze kako proci a da neigramo.. To zanima par igraca

KQ
kqk2dmzjwk
13:33 19.06.2021.

Moguće je. Recimo da Škoti iznenada dobiju koronu, odustanu od eura, piše se 3:0 za nas, a naše zvjezdice su oslobođene sramoćenja i trkačkog napora…

DU
Deleted user
14:10 19.06.2021.

Dno dna cime se vi bavite. Po cemu je Češka danas nekvalitetnija od Hrvatske pa ovi kockasti su skup indivudua koji niti trči niti drži do reprezentacije, a Dalić je toliko loš da nakon tri godine i danas experimentira ....takavv izbornik moze biti bilo tko u ovoj drzavi. Najbolje da si repka uzme pauzu i resetira se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije