Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDESAN PODATAK

Neuništivi Modrić će oboriti rekord i postati najstariji igrač u povijesti Real Madrida!

LaLiga - Real Madrid v Rayo Vallecano
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/10
26.06.2023.
u 13:00

Krajem iduće sezone Modrić će imati 38 godina i devet mjeseci, a trenutni rekorder je legendarni Mađar Ferenc Puškaš koji je 21. studenog 1965. godine igrajući na utakmici protiv Seville imao 38 godina, sedam mjeseci i 19 dana

Neuništivi kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić još će godinu dana igrati za najtrofejniji klub u povijesti Lige prvaka, veliki Real Madrid.

"Real Madrid i Luka Modrić su se dogovorili produžiti igračev ugovor, sad njegov ugovor s klubom traje do 30. lipnja 2024. godine" stoji na stranicama kraljevskog kluba.

 

 

Najbolji hrvatski nogometaš u povijesti nosi dres Reala već 11 godina, za koji je odigrao 488 utakmica i osvojio čak 23 trofeja; pet u Ligi prvaka, tri u La Ligi, dva u Kupu Kralja, pet na Svjetskom klupskom prvenstvu te po četiri u europskom i španjolskom Superkupu.

S ta 23 trofeja trenutno je treći najtrofejniji igrač u povijesti Real Madrida, iza Karima Benzeme (25 trofeja) koji je ovog ljeta otišao u saudijski Al-Ittihad te Nacha Fernandeza (24 trofeja) koji je još uvijek Lukin suigrač u Realu.

VEZANI ČLANCI:

Iako je i taj podatak fascinantan, još više fascinira ovaj da će Luka Modrić definitivno postati najstariji igrač u 121 godini dugoj povijesti Real Madrida! Krajem iduće sezone Modrić će imati 38 godina i devet mjeseci, a trenutni rekorder je legendarni Mađar Ferenc Puškaš koji je 21. studenog 1965. godine igrajući na utakmici protiv Seville imao 38 godina, sedam mjeseci i 19 dana. 

Ne samo da je Luka u klubu pokazao fizičku pripremljenost, dugovječnost te bio prisutan u zlatnom dobu za momčadske uspjehe, već je u biranom društvu i po individualnim priznanjima. Modrić se nalazi među osam nogometaša koji su kao igrači Real Madrida osvajali Zlatnu loptu (Di Stefano, Kopa, Figo, Ronaldo, Cannavaro, C. Ronaldo, Modrić, Benzema). 

LaLiga - Real Madrid v Rayo Vallecano
1/19

Komentara 4

Avatar skandalist
skandalist
13:27 26.06.2023.

Drago mi je za Luku Modrića da je potpisao ugovor s Realom. No još mi je draže što će špekulanti, izmislitelji, pogotovo oni zlonamjerni sada ostati bez podloge na kojoj su tjednima pisali sve i svašta - samo ne istinu!

GE
gerila
13:37 26.06.2023.

Bravo kapetane!

Avatar Rimtutituki
Rimtutituki
16:39 26.06.2023.

Bravo Luka, neka pati koga smeta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije