Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Džoker zovi

Neočekivano dobre vijesti za Hrvatsku: Legendarni vratar stiže u pomoć!

Arpad Šterbik
Foto: DPA/Pixsell
19.01.2019.
u 14:13

Šterbik će Hrvatskoj napraviti golemu uslugu ako zaustavi Francuze ili Nijemce

Europski prvaci Španjolci uključili su u momčad za drugu fazu Svjetskog prvenstva u Kölnu legendarnog 39-godišnjeg vratara Arpada Šterbika. 

Španjolci su iskoristili pravo zamjene nakon što je njihov drugi vratar Rodrigo Corales u petak u Koelnu doživio bizarnu nesreću. Na treningu se na Coralesa srušila jedna od LED reklama, a nakon pretraga u bolnici utvrđeno je da ne može nastaviti natjecanje. 

>>> Hrvatski navijači uoči utakmice sa Španjolskom

Šterbik je u subotu ujutro stigao u Köln i bit će na rasploganju Španjolcima za dvoboj s Francuskom danas u 18 sati. Jedan od najboljih vratara svijeta svih vremena trenutno brani za mađarski Veszprem, a u sličnoj situaciji je bio i prije godinu dana na EURU u Hrvatskoj.

I tada je Šterbik pozvan naknadno, dan prije polufinala sa Francuzima. Arpad je na toj utakmici Francuzima obranio tri sedmerca, Španjolci su prošli u finale i potom osvojili europski naslov protiv Šveđana. 

Šterbik je rođen u Senti, u bogatoj karijeri branio je za Jugoslaviju i Srbiju, a od 2008. je član španjolske reprezentacije, s kojom ima svjetski naslov 2013 i europski 2018. Godine 2005. je proglašen i za najboljeg rukometaša svijeta. 

Šterbikov dolazak je dobra vijest za Hrvatsku, budući da Kaubojima Španjolska, protiv koje je Hrvatska slavila u Muenchenu s 23:19, može pomoći ako uzme koji bod Francuzima ili Nijemcima.

 

 

Komentara 1

ME
megaja
19:01 19.01.2019.

ne može ni on pomoć jer suci zdušno guraju Francusku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije