Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaćini biraju

Hrvatskoj promijenili termin, Islanđani vrište: Ovo je opasno i nepošteno!

Lino Červar
Foto: Reuters/Pixsell
19.01.2019.
u 12:49

Hrvatska će u srijedu protiv Francuske ipak morati na parket u 18 sati

Hrvatska rukomena reprezentacija neće igrati u srijedu u 20:30 protiv Francuske kao što je prvotno bilo određeno, na parket će morati u 18 sati. Razlog? Budući da su domaćini, Nijemci i Danci mogu birati termine koji im odgovaraju, a Nijemci su naposljetku izabrali 48 sati razlike u odnosu na utakmicu upravo protiv Kauboja (ponedjeljak, 20:30).

I dok će još izabranici Line Červara ta dva sata manjka nekako preživjeti, premda je i njima određeno da igraju dva dana zaredom (nedjelja i ponedjeljak), Islanđani su se pobunili. 

VIDEO Červar o kritičarima: Ljudi, ne želim vas lagati

Večeras ih čeka ogled protiv Njemačke (20:30), a već sutra moraju dati najbolje od sebe u istom terminu protiv Francuza.

- Kako ovo uopće nekome može pasti na pamet? Stvarno ne razumijem. Igramo četiri teške utakmice u pet dana. To je nepošteno, ovo se mora promijeniti. I ne samo da je nepošteno, opasno je po zdravlje igrača. Moraju imati dan odmora - zagrmio je s punim pravom islandski izbornik Gudmundur Gudmundsson.

Nijemci i Danci se slažu s time da igrači trebaju dan predaha između utakmica. Zato su si tako i složili raspored. Da u nedjelju i utorak mirno odmaraju. Moglo im se tako organizirati budući da su rukometni vladari dopustili da termini jednima budu majka, a drugima maćeha. 

>>> Hrvatski navijači uoči utakmice sa Španjolskom

Komentara 35

Avatar poljicanin
poljicanin
13:11 19.01.2019.

A u koje vrijeme igra Srbija?

BL
blekpanther
15:31 19.01.2019.

Postovani Islandani veceras "stucite" njemce pa onda nek igraju kako i gdje hoce!

Avatar Apsalar
Apsalar
13:08 19.01.2019.

Ja od cijelog članka vidim samo Gudmundur Gudmundsson 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije