Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznali pogrešku

Neobičan slučaj u Italiji: Hrvat dobio otkaz pa je nakon šest kola vraćen na posao!

Ivan Jurić - Genoa
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
10.04.2017.
u 13:27

Sedam kola prije kraja Genoa se nalazi na 16. mjestu, ali bježi devet bodova Crotoneu koji je na posljendjoj poziciji s koje se ispada.

Hrvatski trener Ivan Jurić 20. veljače dobio je otkaz u Genoi, a nakon samo šest utakmica vraćen je na klupu talijanskog prvoligaša.

Njegov nasljednik Andrea Mandorlini u tih šest susreta upisao je samo jednu pobjedu, jedan remi i četiri poraza (u kojima je Genoa imala gol-razliku 0:10). Zbog toga je vrlo brzo dobio otkaz, a čelnici kluba shvatili su svoju pogrešku i vratili Jurića na mjesto glavnog trenera.

"Nogometni klub Genoa objavljuje da je smijenjen trener Andrea Mandorlini zajedno sa svojim stručnim stožerom. Objavljujemo i da će na njegovo mjesto biti vraćen Ivan Jurić sa svojim pomoćnicima", stoji u klupskom priopćenju.

Hrvatski stručnjak, kojeg se spominjalo i u kontekstu preuzimanja Atletico Madrida nakon što ode Simeone, već će danas povesti igrače na trening, a u završnicu sezone ulazi prilično mirno. Iako je Genoa u lošoj formi, ne prijeti joj ispadanje pa će Jurić imati vremena za slaganje momčadi.

Sedam kola prije kraja Genoa se nalazi na 16. mjestu, ali bježi devet bodova Crotoneu koji je na posljednjoj poziciji s koje se ispada.

Jurić je u središte pozornosti stigao vodeći Crotone kojeg je senzacionalnim rezultatima uveo u Seria A, a i vodeći Genou napravio je zapažene rezultate i bio sjajan u prvom dijelu sezone, ali njegova je momčad nakon toga stala i zaredala s lošim rezultatima, što je Hrvata stajalo posla. Sad se, eto, vraća u stari klub.

Komentara 2

CE
Cevap
14:17 10.04.2017.

Kako je moguce imati pobjedu a da nisu gol zabili?

RU
RUKOMET333
14:37 10.04.2017.

Prije par tjedana po pisanju VL sam mislio bit ce trener Real Madrida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije