Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJSTVO

Navijači o otkazu Bilića: 'Watford je ruglo od kluba i sprdačina. Kakva je ovo sramota i blamaža'

Sheffield United v Watford - Sky Bet Championship - Bramall Lane
Simon Bellis
08.03.2023.
u 09:11

Bilić je poslije West Hama i WBA završio treću avanturu na Otoku, ali simpatizeri kluba nisu niti malo sretni

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić više nije trener Watforda, člana engleskog Championshipa, drugog kvalitativnog razreda u engleskom klupskom nogometu, objavio je Sky Sports. Bilić je za kormilom Watforda bio manje od šest mjeseci, a presudio mu je niz od osam utakmica u kojima je njegova momčad ostvarila samo jednu pobjedu, uz pet neodlučenih ishoda i dva poraza.

Bilića bi trebao zamijeniti 55-godišnji engleski stručnjak Chris Wilder koji je sezonu započeo kao trener Middlesbrougha, ali je otpušten početkom listopada, jer je njegova momčad u prvih 11 utakmica ostvarila samo dvije pobjede i našla se među tri najlošija kluba. Watford je 11 kola prije kraja natjecanja na devetom mjestu sa 51 bodom, četiri manje od Norwicha koji drži šesto mjesto, posljednje koje vodi u doigravanje za Premier ligu.

Navijači kluba razočarani su time što je Hrvat dobio otkaz, smatraju kako je to bila velika pogreška. 

- Ovaj klub je ruglo. Nijedan trener s imalo samopoštovanja neće uzeti Watford osim zato da nakon šest mjeseci uzme otpremninu u visini dvogodišnje plaće.

- Watford je sprdačina. Bilić je imao loše rezultate, ali za njih nije kriv on, nego brojne ozljede igrača. Kako je mogao biti uspješan s rezervnom momčadi? Apsolutna sramota je što su opet ekspresno otpustili trenera!

- Kakva blamaža! Ovako smo se riješili jednog od najboljih trenera koje smo imali zadnji godina. Čudi me da više uopće imamo navijača.

- Ne propuštam utakmice Watforda od 1997., ali ove sezone ga više neću gledati. Zato što mi se muči što svake sezone smijene po tri trenera - neki su od komentara na društvenim mrežama. 

Komentara 4

SS
sokac sa drave
09:51 08.03.2023.

Nije za vjerovati koliko dugo je ovaj trener nista koristi uzimao velike place po engleskoj.Najlosiji izbornik nase repke svih vremena ,trener koji nemoze srociti suvislu recenicu.

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
09:15 08.03.2023.

Čujem da će preuzeti Hajduk i idu po fritulu

DM
drazen.muhvic
11:04 08.03.2023.

Nije teško u moru komentara na društvenim mrežama naći nekoliko u kojima podržavaju Slavena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije