Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ski Challenge 2010.

Najbrži online Hrvat: Igrat ću s Ivičinom kacigom

Ski Challenge 2010 (1)
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
14.04.2010.
u 17:30

Virtualni skijaši Valerije Gardlo iz Oroslavja i Ivan Barišić iz Kutine primili su nagrade za svoje zimske uspjehe. Mjesecima su pritiskali gumbe tipkovnica spuštajući se niz najpoznatije staze na svijetu.

Pobjednik ovogodišnjeg Svjetskog kupa Valerije dobio je LCD televizor Sony i igraću konzolu Nintendo Wii, uz paket igara Wii sports, a Ivan Philipsov TV za drugu poziciju.

Laren Zovko, dobitnik treće nagrade, nije je mogao preuzeti jer - netko treba i raditi. Apsolutno najbolji skijaš Valerije dobio je i potpisanu kacigu Ivice Kostelića kao pobjednik olimpijskog spusta, pa dogodine može biti još sigurniji dok igra.

– Nosit ću kacigu dok igram, iako bih ju mogao nositi i dok vozim prošlogodišnju nagradu, skuter – istaknuo je zadovoljno Valerije, dok je 20-godišnji Ivan dodao: – U igranju me stalno nadgleda otac, a imam vremena jer tražim posao. Zanimljivo je kako Valerijev brat, Emanuel, koji je zauzeo treće mjesto nije mogao doći jer je u školi, a kako je mama profesorica nije bilo popusta. (sh/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije