Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI PRVAK

MMA legenda se triput vraćala u goruću kuću kako bi spasila roditelje i psa. Onesvijestio se i završio u bolnici

Mark Coleman
Foto: Niall Carson/PRESS ASSOCIATION
12.03.2024.
u 23:57

Coleman se onesvijestio od velike količine udahnutog dima. Vatrogasci su na teren izašli sa čak sedam kola. Uspjeli su reagirati dovoljno brzo da spase njega i psa. Borac se trenutačno nalazi u bolnici

Legenda mješovite borbe, Mark Coleman (59) mnogima je ostao poznat po svojoj borbi s Mirkom Filipovićem u njegovim Pride danima. Bilo je to prije gotovo 20 godina, a Cro Cop je tada slavio. Coleman se uzdigao nakon poraza, postao prvi prvak UFC-ove teške te ušao u njihovu Kuću slavnih.

Ponovo je pokazao odvažnost kada je u ponedjeljak požar izbio u kući njegovih roditelja. Coleman je svoje roditelje spasio od požara. Prema navodima američkih medija, buktinja se proširila iz kuhinje pa preko cijele kuće.

GALERIJA Hrgović pobijedio nokautom u posljednjoj rundi i postao izvanredni prvak teške kategorije (IBF)

Mark Coleman
1/16

Bivši borac se čak tri puta vraćao u kuću. Najprije je u dva navrata spasio oca i majku. Treći put je u goruće zdanje ušao kako bi spasio obiteljskog psa.

VEZANI ČLANCI:

Nažalost nije uspio i onesvijestio se od velike količine udahnutog dima. Vatrogasci su na teren izašli sa čak sedam kola. Uspjeli su reagirati dovoljno brzo da spase njega i psa. Borac se trenutačno nalazi u bolnici. Navodno, nije u dobrom stanju,

VIDEO Loše vijesti za Filipa Hrgovića, opet su ga preskočili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije