Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE OTVORENO

Miljenik hrvatskih navijača poručio: Ne znam hoću li na SP

29.12.2018.
u 21:42

- Tu su uz mene još Marin Šego i Filip Ivić. No uvijek je tako bilo na pripremama. Uvijek su tri, čak i četiri vratara, a na kraju na veliko natjecanje idu samo dvojica. Eto, trudit ću se izboriti mjesto

Ivan Stevanović, vratar hrvatske rukometne reprezentacije, od Europskog prvenstva u Poljskoj 2016. godine stalno je sudionik velikih rukometnih natjecanja. Ima broncu s EP-a, četvrto mjesto sa SP-a u Francuskoj 2017. te peto mjesto s EP-a u Hrvatskoj u siječnju ove godine.

– Naravno da sad ne mogu sa sigurnošću reći da ću ići na Svjetsko prvenstvo u Njemačku i Dansku jer na pripremama su tri vratara, a samo su dva mjesta. Tu su uz mene još Marin Šego i Filip Ivić. No uvijek je tako bilo na pripremama. Uvijek su tri, čak i četiri vratara, a na kraju na veliko natjecanje idu samo dvojica. Eto, trudit ću se izboriti mjesto. Nisam 15 dana bio u treningu zbog lakše ozljede, ali sad je sve u redu – rekao je Stevanović koji brani u švicarskom Kadettenu.

– Što se tiče kluba, sve ide po planu u domaćim natjecanjima. Vodeći smo i plasirali smo se u finale kupa. Ostaje žal što smo ispali iz Kupa EHF-a, i to zbog većeg broja pogodaka u gostima. Izgubili smo u Španjolskoj s četiri razlike, pobijedili doma s četiri, ali je La Rioja postigla više pogodaka u gostima. Šteta, u uzvratu smo u 50. minuti imali plus osam, imali smo i posljednji napad, ali nismo ga realizirali – kaže Stevanović.

U Kadettenu dijeli minutažu s austrijskim reprezentativcem Pilipovićem koji je ove sezone došao iz našičkog Nexea.

– U klubu je sad zaista velik broj igrača s prostora bivše Jugoslavije. Uz mene i Pilipovića tu su još i dva Srbina, Šešum i Bjeljanski – naglasio je Stivi.

Kako vam izgleda skupina na SP-u?

– Moramo biti ispred Španjolske, Islanda i Makedonije ako želimo napraviti nešto ozbiljno. Činjenica je da protiv svih tih reprezentacija imamo pozitivne skorove. Eto, ne sjećam se kad smo zadnji put izgubili od Islanđana i Makedonaca. Sa Španjolcima će biti “čupavo”. Ipak su oni aktualni europski prvaci i uvijek su jaki bez obzira na to u kakvom sastavu igraju. U drugom krugu opet nas čeka rukometni klasik s Francuzima – zaključio je Stevanović. 

Ključne riječi

Komentara 2

ST
stric7
00:35 30.12.2018.

...otkad je čovjek miljenik bilo koga .... tko ga je proglasio miljenikom ... osobno sam navijač a dotični nije moj miljenik .... nije miljenik ni ljudi koje poznajem .... zašto sugestivno pišete umjesto da objektivno izvještavate...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije