Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP I STUDENTI

U menzi u Zagrebu tijekom utakmice besplatna hrana i piće: Gledajmo Hrvatska-Brazil zajedno

Studentske menze u Zagrebu
Tomislav Miletic/PIXSELL
08.12.2022.
u 15:13

Uz organizirano gledanje četvrtfinalne utakmice SP-a, kuharice iz studentske menze 'Lašćina' besplatno će za studente pripremiti kobasice i kuhano vino

Tijekom odigravanja velikih utakmica hrvatske reprezentacije na svjetskim i europskim nogometnim prvenstvima svjedočili smo različitim kreativnim idejama organizatora za razna okupljanja i javna gledanja utakmica, a jednu su takvu smislili i u Studentskom domu Lašćina u Zagrebu. 

15.10.2021., Zagreb - Meni u studenskim menzama. Studentska menza Lascina. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Naime, u prostorijama menze tog doma, koji se nalazi u istoimenoj četvrti, između poznatijih četvrti Kvatrić i Maksimir, organizirano je zajedničko gledanje utakmice četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Kataru između Hrvatske i Brazila, u petak s početkom u 16 sati po našem vremenu.

Uz organizirano gledanje, kuharice iz studentske menze 'Lašćina' besplatno će za studente pripremiti kobasice i kuhano vino, u adventskom ozračju.

Foto: SD Lašćina

Lašćina je dom u kojem najčešće, zbog blizine fakulteta borave studenti na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, Medicinskom fakultetu, te Glazbenoj akademiji zbog glazbenog paviljona. Također je riječ o najmanjem od četiri studentska doma koja su u sklopu Studentskog centra u Zagrebu, a inače broji oko 480 studenata.

Komentara 1

KO
Kosova2020
20:08 08.12.2022.

I na kosovu. se sprema veliko slavlje i fešta prilikom pobjede vatrenih nad brazilom surta u 16.00 sati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije