Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL

Medveščak gubio 2:0, pa utrpao pet komada Black Wingsima

Medveščak Linz
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/8
19.10.2018.
u 21:20

Medveščak će svoju posljednju utakmicu u Sisku odigrati u nedjelju protiv Bolzana, dok će u srijedu u zagrebačkom Domu sportova ugostiti KAC iz Klagenfurta.

Hokejaši Medveščaka u svom su 10. ovosezonskom nastupu u EBEL-u u Sisku svladali Black Wingse iz Linza s 5:2 (0:1, 2:1, 3:0).

Gosti iz Linza su poveli sa 2:0 golovima Andreasa Kristlera (2:35) i Dana Da Silve (23:50), no uslijedio je veliki povratak Medveščaka koji je preko Sondrea Oldena (26:55) i Sebastiena Syvestrea (30:25) uspio poravnati do kraja druge trećine, a zatim golovima Grega Mauldina (48:39), Yanna Sauvea (52:00) i Mikea Avianija (55:57) u posljednjih 20 minuta doći do uvjerljive pobjede.

Medveščak je sa 10 osvojenih bodova i dalje pretposljednji, 11. na ljestvici, dok je Linz sedmi sa 14 bodova iz 11 utakmica.

Medveščak Linz
1/8

Medveščak će svoju posljednju utakmicu u Sisku odigrati u nedjelju protiv Bolzana, dok će u srijedu u zagrebačkom Domu sportova ugostiti KAC iz Klagenfurta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije