Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kyle Trush:

Preko igranja u zemlji najboljeg vaterpola na svijetu želim na OI

10.01.2018.
u 09:00

– Presretan sam što sam došao u zemlju u kojoj se igra najbolji vaterpolo na svijetu i da ću braniti boje Mladosti, kluba o kojemu mi je Lovre pričao velike stvari – kaže simpatični plavokosi Trush za kojega kapetan Ivan Marcelić kaže da je “jak kao bik”.

Uoči današnjeg nastavka natjecanja u Regionalnoj ligi vaterpolisti Mladosti su znatno osvježili svoje redove. U klub se, nakon što je u Americi završio studij ekonomije, vratio Lovre Miloš (napadač), iz Medveščaka je vraćen mladi (17 godina) Branimir Herceg (sidraš), a s Milošem je na Savu došao i njegov sveučilišni kolega Amerikanac Kyle Trush (22 godine, branič).

Otišao je, istina, Andrija Vlahović (malo zbog obiteljskih razloga, malo zbog nezadovoljstva minutažom), ali svi vjeruju da će žapci u nastavku biti jači.

– Presretan sam što sam došao u zemlju u kojoj se igra najbolji vaterpolo na svijetu i da ću braniti boje Mladosti, kluba o kojemu mi je Lovre pričao velike stvari – kaže simpatični plavokosi Trush za kojega kapetan Ivan Marcelić kaže da je “jak kao bik”.

Jasno, Amerikanci puno polažu na snagu, veliki su radnici, za ostalo ćemo vidjeti. Njegov i Lovrin UCL (šira okolica Los Angelesa) bio je šesti u sveučilišnoj ligi. Kyle je završio političke znanosti, ali ima i velikih ambicija u vaterpolu, želi s reprezentacijom SAD-a na OI. Zasad je na širem popisu. Na upit kako su njegovi roditelji reagirali kad im je rekao da ide u Hrvatsku, odgovorio je:

– Podržali su me. Majka je malo bila zabrinuta, ipak je ovo drugačija kultura i drugačija klima, ali zaključili su da to ipak nije preko svijeta. Uostalom, s klubom sam dva puta bio na ljetnom kampu u Mađarskoj pa otprilike znam što me čeka – zaključio je Trush koji će zasad stanovati kod – Lovre.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije