Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Losert se vratio iz Barcelone i priključio Aliloviću i Šunjiću

\' 19.01.2007., Stuttgart - Svjetsko prvenstvo u rukometu, prvi trening hrvatske reprezentacije, golman Venio Losert Photo: Slavko Midzor/24sata\'
Slavko Midzor/PIXSELL
26.06.2012.
u 10:03

Bude li bio spreman za London, Venio će biti jedan do glavnih kandidata za nošenje hrvatske zastave na svečanom otvaranju

Nakon dva dana stanke hrvatska rukometna reprezentacija okupila se u Zadru gdje će nastaviti s pripremama za Olimpijske igre u Londonu. U Zadru će izabranici Slavka Goluže ostati do 1. srpnja.

Najvažnija je vijest da se Venio Losert priključio pripremama nakon što se na Rogli ozlijedio (napuknuće mišića). Iskusni hrvatski vratar bio je u Barceloni na specijalnim pregledima i, kako stvari trenutačno stoje, ima nade da se nađe na popisu putnika u London. Izbornik Goluža nije ni pomišljao da zove novog vratara pa će u Zadru na raspolaganju imati Mirka Alilovića, Matu Šunjića i Venija Loserta. Doduše, Losert će trenirati po posebnom programu. U stožeru smatraju da će se oporaviti, premda dr. Krešimir Rotim, predsjednik Zdravstvene komisije Hrvatskog rukometnog saveza, nije previše optimističan. Tko je u pravu, znat ćemo za nekoliko dana.

– U Zadru ćemo najviše trenirati obranu. U odnosu na onu koju smo igrali na EP-u u Srbiji, bit će nekih promjena i u sustavu i u rasporedu igrača – rekao je Goluža koji, naravno, nije želio otkriti o kakvim se promjenama radi.

Rukometašice se pripremaju u Novigradu. Zasad nema problema. Ostat će u Istri do 29. lipnja. Slijede dva dana odmora, a potom će 1. srpnja nastaviti pripreme u Delnicama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije