Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠU ŠPANJOLCI

Loše vijesti za Modrića: AS otkrio njegov status u Realu nakon debakla protiv Barce

LaLiga - Rayo Vallecano v Real Madrid
SUSANA VERA/REUTERS
17.01.2023.
u 18:07

Španjolski medij piše da će hrvatski majstor imati manju minutažu u nastavku sezone nakon što je u lošijoj formi poslije katarskog Mundijala

Madridski Real je teško stradao od Barcelone u finalu španjolskog Superkupa odigranog u dalekoj Saudijskoj Arabiji. Katalonci su svladali kraljevski klub rezultatom 3:1 i tako spremili novi trofej u klupske vitrine. Dnevnik AS, inače blizak Realu, otkriva kako će Luka Modrić igrati manje u nastavku sezone. 

Modrić je malo pao u formi nakon povratka sa svjetskog prvenstva u Kataru, a s Realom još uvijek nije produljio ugovor koji traje do kraja sezone. AS nadodaje kako Luka Modrić ne mora strahovati za novi ugovor od godinu dana, ali da će mu se bitno smanjiti minutaža kod Carla Ancelottija

- Modrić će propustiti neke utakmice i više će se rotirati s drugim veznjacima kako bi se vratio u formu. Trener Carlo Ancelotti želi imati najboljeg Modrića u najbitnijem dijelu sezone - pišu madridske novine.

Modrić je ove sezone odigrao 22 utakmice za Real i zabio pet golova uz dvije asistencije. Na Santiago Bernabeu želi završiti karijeru pa je stoga odbio bogate ponude iz Saudijske Arabije i Kine. 

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
19:22 17.01.2023.

najrealnija opcija za luku ako ima ponudu u katar uae bahrein saudi arabiju ..sezonu dvije i the end...ako nema ponudu onda je najbolje reci adio nogometu i to kao igrac...

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:23 18.01.2023.

Ugovor nije upitan, jedino minutaža - i to je ta loša vijest? Ko sunce usred zime ja borim se sa time, svi čekaju da padnem, takvih pune su tribine.

BE
Berri
18:39 17.01.2023.

Nema tog igrača koji je stroj. Modrić je čitavog sebe ugradio u broncu u Kataru, ne mislim samo na igru, jer osim utakmice s Kanadom sve su bile jako teške. Maroko je bila teška zbog otvaranja prvenstva, s Belgijom smo visili do zadnje sekunde, Japan i Brazil su bile teške zbog toga jer smo lovili zaostatak i tek odahnuli nakon penala, Argentina je stresna zbog gubljenja finala, a Maroko je bio potvrda da se vraćamo kao pobjednici. Modrić ima 37 godina, a nama je bitno da bude u formi u lipnju za Ligu nacija. Navijam za Real, bit će mi žao ako Real ne osvoji naslov prvaka, ali kao navijač sam potpuno fokusiran na lipanj i Ligu nacija i pravog i zdravog Luku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije