Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski prvak u Tbilisiju

Kranjčar nije otkrio sastav: Ne smijemo misliti da smo prošli!

Zlatko Kranjčar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
01.08.2016.
u 18:30

Zagrebači Dinamo u utorak (19 sati) igra protiv imenjaka iz Tbilisija uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka. U Maksimiru je hrvatski prvak pobijedio sa 2:0.

Zlatko Kranjčar i Josip Pivarić došli su na konferenciju za novinare uoči sutrašnje utakmice u Tbilisiju (19 sati). Dolazak hrvatskog prvaka u glavni gruzijsku grad izazvao je veliko zanimanje. Zagrebači Dinamo igra protiv imenjaka iz Tbilisija uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka. U maksimiru je hrvatski prvak pobijedio sa 2:0.

- Moram reći da smo ovdje došli odraditi utakmicu u kvalitetnom izdanju. Trebamo nekako rezultat koji smo postigli u Zagrebu staviti na stranu i krenuti u ovu utakmicu kao da je 0:0. Svjestan sam da taj rezultat može biti motivirajući za domaću ekipu, a vjerujem da će biti puno gledatelja koji će im biti dodatna motivacija - rekao je Zlatko Kranjčar, a prenosi Goal.

- Ono što su pokazali u Zagrebu zaslužuje respekt. Mi moramo nekako sačuvati rezultat s Maksimira, ali isto tako ne smijemo biti previše opušteni i, naravno, ne smijemo misliti da smo već prošli. Teška nas utakmica čeka, ali vjerujem da ćemo ostvariti prolaz dalje..

Josip Pivarić slaže se s trenerom te najavljuje borbenu utakmicu za play-off...

- Znamo da nas očekuje jedna bitka, jedna ratnička utakmica. Domaćin će probati sve napraviti da preokrene rezultat. Mi imamo dobar rezultat iz prve utakmice i sve ćemo napraviti da tako i ostane, da mi idemo dalje u play-off. To neće biti lako i sa strane ekipe dat ćemo sve od sebe. Vidjeli smo u prvoj utakmici koliko mogu biti opasni, spremili smo se kroz posljednjih tjedan dana i vjerujem u sebe i u našu ekipu. Nadam se da ćemo proći dalje.

Brojni novinari imali su puno pitanja za trenera plavih, a prije svega komentar protivničke ekipe, odnosno domaćina u uzvratu...

- Mislim da je Dinamo Tbilisi u prvoj utakmici pokazao svoje vrijednosti, dobro su kontrolirali igru i imali su određenih prilika. Međutim, mi smo bili na visini zadatka kako smo htjeli i slavili smo zasluženih 2:0. Moja je momčad odigrala kvalitetno, ali moramo biti svjesni da Dinamo Tbilisi može iznenaditi. Nadam se da ćemo ovdje ostvariti rezultat za prolaz dalje - rekao je Kranjčar, pa dodao:

- Nemamo na dispoziciji Machada koji se ozlijedio i neće biti s nama. Imamo još nekoliko ozlijeđenih igrača, ali gledajući po reakciji naših liječnika oni bi možda mogli biti na raspolaganju za ovu utakmicu. S kojom taktikom ću ići? Mislim da ste svjesni da vam ne mogu otkriti s kojom momčadi i taktikom ćemo igrati. Igrat ćemo tako da ostvarimo rezultat i prođemo. Imamo određenih zamisli i nadam se da ćemo kroz ostvarivanje tih zamisli doći do željenog rezultata. Vidjet ćete dobru momčad, kao i u prvoj utakmici, ali iskustvo me uči da moramo biti oprezni jer nogomet je nepredvidiv.

Gruzijske novinare zanimalo je i mišljenje Zlatka Kranjčara o remiju (1:1) protiv Slaven Belupa...

- Nismo pobijedili Slaven Belupo iako smo željeli tu pobjedu. U toj smo utakmici odmorili neke igrače za ovu uzvratnu utakmicu. Očekivanje je, naravno, bilo da ćemo slaviti u prvenstvu, ali kažem, namjerno smo petoricu igrača odmarali za ovaj susret u Tbilisiju - završio je Zlatko Kranjčar...

Komentara 2

BL
Blender
00:54 02.08.2016.

Idemo Dinamo!!! 3:0!!!

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
08:57 02.08.2016.

Ne smijemo misliti da smo prošli jer pravi hrvat i logistika iz pozadine brača Šapina nisu uspjeli dogovoriti stvari i dobre kvote sa Gruzincima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije