Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU MU DOBRO SJELE KRITIKE

Kapetan Dinama: Neka se zamisle navijači koji su zviždali, zaslužujemo samo podršku!

Uzvratna utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka GNK Dinamo - Ludogorec
Slavko Midzor/PIXSELL
10.08.2022.
u 16:13

Kapetan hrvatskog prvaka smatra kako navijači nisu u pravu što se tiče zvižduka i nezadovoljstva.

Dan poslije velike pobjede nad Ludogorecom od ukupnih 6:3 u trećem pretkolu Lige prvaka, kapetan plavih Arijan Ademi dao je opsean intervju za klupsku stranicu Dinama

- Nakon ždrijeba trećeg pretkola znali smo odmah da je Ludogorec neugodna ekipa. U Bugarskoj su pokazali kvalitetu, mnogi su možda mislili da smo ih podcijenili, ali nismo. Bili smo i tamo bolja momčad, vratili smo se s pozitivnim rezultatom. Svaka ekipa uvijek može odigrati još bolje i još više, ali postoje neke stvari koje vidiš nakon utakmice kad u miru prođeš analizu. -

- Imali smo tu malu prednost iz Bugarske, ali znali smo da ćemo se trebati dobro postaviti u uzvratu, da ćemo trebati biti čvrsti i pokušati što prije povisiti prednost iz prve utakmice. Imali smo jučer duplo veći broj prilika, vodili smo 3-0, kontrolirali igru, pokazali smo gard. Ludogorec je imao kasnije šanse, pa i zabio dva gola, ali više su došli do tih golova spretno nego zbog kvalitetne igre. Držali smo kontrolu utakmice od početka do kraja, nadigrali smo ih, bili smo definitivno bolja momčad i sa šest golova u dvije utakmice zasluženo prošli dalje. - rezimirao je reprezentativac Sjeverne Makedonije.

Osvrnuo se i na zvižduke s maksimirskih tribina, smatra kako to on i njegovi suigrači nikako ne zaslužuju.

- Posljednjih mjesec dana mi smo glavama samo i isključivo u utakmicama, na putovanjima, gostovanjima, treniramo, dajemo sve od sebe. Izgleda li naša igra baš uvijek onako kako bismo mi sami htjeli? Svaka ekipa na svijetu uvijek može bolje, više i jače, ali mislim da nije realno očekivati savršenstvo u svakoj utakmici svake minute. Ja znam koliko se svi mi odričemo, trudimo, svi igrači, moji kolege, cijeli stručni stožer, doktori, cijela ekipa oko nas - koliko živimo i za uspjeh Dinama i za naš osobni uspjeh. Zato bih želio poručiti svakom navijaču koji je jučer zviždao mojim suigračima, meni, cijeloj ekipi ili treneru da dobro razmisli je li u pravu. U ovakvim situacijama kad se borimo za nešto veliko zaslužili smo samo podršku, a ne zvižduke. - zaključio je Ademi.

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Ključne riječi

Komentara 5

ED
edvardl
17:29 10.08.2022.

Naprijed Ademi, naprijed Dinamo!!!!

Avatar Dars
Dars
20:18 10.08.2022.

Ademi znaj da ne zviždimo svi..

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
14:57 11.08.2022.

Daj čovječe niste odigrali jednu utakmicu kako Bog zapovijeda. Dva igrača više ,a ovi opasniji i bolji. Obrana nezna iznijeti loptu protiv jednog napadača koji ih stiska. Kažeš da se mi zamislimo koji smo fućkali,a jeste li se vi zamislilili kako igrate i zašto vam se fućka. Pa čovječe imali smo ekipe sa dna Europske kace i jedva smo sve to uz puno sreće i prošli. Manje pametuj ,nego se treba malo više boriti za sveti dres. Pa nisu ljudi ni blesavi ni slijepi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije