Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A IGRA ZA MAKEDONIJU

Makedonski mediji žale: Ovaj čovjek uništio nam je snove

Slavlje Dinamovih igrača nakon pobjede protiv Shkupija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
27.07.2022.
u 11:56

Makedonski mediji žale za propuštenim prilikama i navode da je za ispadanje njihova kluba najzaslužniji kapetan Dinama Arijan Ademi koji je reprezentativac Sjeverne Makedonije.

Dinamo će igrati u trećem pretkolu Lige prvaka, plavi su u Skoplju s 1:0 pogotkom Ademija pobijedili Shkupi i s maksimirskih 2:2 idu na Ludogorec s kojim će igrati već sljedećeg tjedna. No, koliko god je najvažniji prolazak plavih, toliko je i zabrinjavajuća njihova igra, ovo je bilo daleko ispod razine maksimirske momčadi i svakako neće biti dovoljno za utakmice s bugarskim prvakom, a pogotovu ne za nastupe u željenoj Ligi prvaka. 

Makedonski mediji žale za propuštenim prilikama i navode da je za ispadanje njihova kluba najzaslužniji kapetan Dinama Arijan Ademi koji je reprezentativac Sjeverne Makedonije.

"U stilu napadača, Ademi je zabio za Dinamo protiv Shkupija iz prve šanse u drugom poluvremenu. Tek što se krenulo s centra, igrači Dinama stvorili su dobru akciju i Ademi se našao sam na oko šest metara ispred gola nakon dodavanja Menala te je pogodio mrežu. Također je zabio u prošloj utakmici te je bio i asistent", navodi makedonski Gol, dok Sport1 dodaje:

"Makedonski reprezentativac i Dinamov kapetan Arijan Ademi uništio je snove Shkupija te je njegov pogodak bio odlučujući za eliminaciju. Samo dvije minute u drugom poluvremenu Ademi je, kao i obično iz drugog plana, pronašao šansu i zabio te je bio ključan igrač u ovom dvomeču za Dinamo."

Makedonski mediji pišu i da su nogometaši Dinama ostali na stadionu Toše Proeski najmanje dva sata nakon utakmice. Razlog je bila dopinška kontrola koju su plavi strpljivo čekali.

>> Pogledajte i razgovor s Nenadom Črnkom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije