Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR TOMISLAVA DASOVIĆA

Čačić unatoč prolasku posijao brojne upitnike: Zašto mu rođeni golgeter Drmić grije klupu?

26.07.2022.
u 23:09

Zašto, pobogu, već sada najbolji Dinamov strijelac i najveće Dinamovo pojačanje, rođeni golgeter Josip Drmić, grije klupu u do sada najvažnijoj utakmici sezone?

Komentara 19

CR
crocro
06:14 27.07.2022.

Možete vi tapšati po ramenu i Čačića i Dinamo i Dinamovu igru. A da li time Dinamu činite dobro ili štetu, to je drugo pitanje. Pa naravno da je stvar u treneru čija je momčad uvijek oscilirajuća a ne ujednačena. Čačić je sinoć bio na iglama jer je znao ako makedonci izjednače a kasnije i pobjede, da je to njegov trenerski kraj u Dinamu. Zato je odugovlačio, otezao igru, koristio sve zamjene na terenu, samo kako bi mogao upisati bilo kakvu pobjedu pa makar i traljavu i tako se pokušati izvući i produžiti boravak u Dinamu, I uspio je. A sada bugarski Ludogorec a oni su pokazali da nisu mačji kašalj. Ako ne prođe Ludogorec, on bi mogao presuditi o Čačićevom odlasku ili ostanku. Postavlja se pitanje kakav je strateg i motivator igračima a makedosnki trener je pokazao da je dobar strateg jer je u oba susreta namučio Dinamo i nije mu dao da nametne svoju igru. A to i je posao trenera. Što je on rekao igračima prije utakmice za nepotrebno skupljanje žutih kartona a pred njima je Europa, i to ako je. Oni masovno skupljaju žute kartone u svađama s igračima ili sucima. I tako sami sebi podmeću klipove. Ali o treneru ovisi kakvu će im bukvicu očitati prije utakmice ali je pitanje kakav je on autoritet igračima. Pregazio je Slaven Belupo i rekao da ide u Makedoniju pun samopouzdanja glatko pobijediti a otišao je na mučilište jer je gotovo ponovio utakmicu iz Zagreba. I sada 1363 puta kažem da gosp. Čačić nije adekvatan trener za Dinamo. Bjelica bi masakrirao makedonce u obje utakmice.

BA
bacenheider
08:45 27.07.2022.

Ja sam poslije prve utakmice napisal da Cacic nije kapacitet za dinamovog treneraSamo budala kod ovog rezultata moze najboljeg strijelca ostavit na klupi.

KL
Klavocin
09:48 27.07.2022.

Čačić je bio najbolje rješenje za titulu prošle sezone. Digao je momčad sa motivacijom i nekim promjenama. Dinamo odnosno mamić trebali su mu se zahvaliti i dovest novog trenera za nove pripreme. Čačić je pre dugo van aktivnog treniranja i nogometa. Ali sad kad dinamo ipak pobjeđuje zašto ga mijenja i loga stavit. Naravno ako smije mora malnut petka, jer dosta je rolanja i ne igre, hitno pokuša vratit oršića i ivanušeca, jer kak bi oni sa ovom igrom u repku. Možda se dignu do ludogoreca, ali i ako uđu u ligu uefe sa ovom igrom ne bu vidli proljeća, a imaju bolji sastav od lani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije