Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU MU DOBRO SJELE KRITIKE
Povratak na članak

Kapetan Dinama: Neka se zamisle navijači koji su zviždali, zaslužujemo samo podršku!

Kapetan hrvatskog prvaka smatra kako navijači nisu u pravu što se tiče zvižduka i nezadovoljstva.

Komentari 5

ED
edvardl
17:29 10.08.2022.

Naprijed Ademi, naprijed Dinamo!!!!

VL
Avatar Dars
Dars
20:18 10.08.2022.

Ademi znaj da ne zviždimo svi..

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
14:57 11.08.2022.

Daj čovječe niste odigrali jednu utakmicu kako Bog zapovijeda. Dva igrača više ,a ovi opasniji i bolji. Obrana nezna iznijeti loptu protiv jednog napadača koji ih stiska. Kažeš da se mi zamislimo koji smo fućkali,a jeste li se vi zamislilili kako igrate i zašto vam se fućka. Pa čovječe imali smo ekipe sa dna Europske kace i jedva smo sve to uz puno sreće i prošli. Manje pametuj ,nego se treba malo više boriti za sveti dres. Pa nisu ljudi ni blesavi ni slijepi.

VL
PR
prajdali100
16:44 10.08.2022.

Dragi Ademi,odigrate dobro i onda sa čovjekom više primite dva gola.Visite na sve strane, Livaković poludio na golu,od gotovog skoro veresija .I TO SA ČOVJEKOM VIŠE.O čemu pričamo ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.