Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovao na Z1

Jozak želi u ring s Ćirom: Neka ode na pecanje i ostavi nogomet

Romeo Jozak (1)
Antonio Bronić/Pixsell
26.11.2012.
u 13:30

– Da je ovaj intervju dao prije 15 godina, kada se još uvijek bavio ozbiljnim trenerskim poslom, onda bi mene to i zagolicalo i sigurno bih se preispitao

Miroslav Ćiro Blažević ušao je u novi verbalni rat, a ovoga puta okomio se na Romea Jozaka, šefa Dinamove omladinske škole.

– Jozak, ti si za Vrapče! Mene zoveš na razgovor! Pa kakvu ti referenciju imaš u nogometu da smiješ pljuvati po meni? Ma dajte mi više taj razgovor s njim, za tri minute ću dokazati da je običan šarlatan – rekao je Ćiro na novinskoj konferenciji, a Jozak mu je odgovorio jučer u emisiji Sport nedjeljom na Z1 televiziji.

– Prije 15-ak dana me zvao Ćiro i tražio me da isprobamo nekog njegova dečkića i da vidimo kako igra. Na taj način mi je dao do znanja da ipak cijeni moj rad. Mi se često čujemo, često me zove i pita za savjet. Da je ovaj intervju dao prije 15 godina, kada se još uvijek bavio ozbiljnim trenerskim poslom, onda bi mene to i zagolicalo i sigurno bih se preispitao. On se danas ne bavi trenerskim poslom ozbiljno, on se bavi medijskim senzacionalizmom i svemu tome dobro sam se nasmijao. Napravio mi je odličnu medijsku kampanju – rekao je Jozak i nastavio:

– On je institucija, svetinja, ali ja ga se ne bojim. Ja ga cijenim i poštujem, volio bih s njime ući u ring, pa makar i dobio batina od njega na stručnom nivou, ali da razgovaramo  o struci, a ne da se bavimo "klaunizmom".

Hoće li Ćiro uspjeti sa Zagrebom?

– Ne znam hoće li uspjeti, ali bilo bi mi žao da se on, kao jedna takva legenda, kompromitira pod stare dane. Neka radije ode s unukom na pecanje, a rad u nogometu ostavi drugima koji misle unijeti više energije – poentirao je za kraj Jozak.

Komentara 15

GU
Gustavo
14:03 26.11.2012.

Ćiro s 78 godina ima više energije od ovog Jozaka.

DO
Domi
16:04 26.11.2012.

O jadni moj Jozak (jesam li dobro napisao, ili možda Jožek, pa tko je i čuo za njega!?), zar te nije sram uspoređivati tvoje "znanje" sa Ćirinim? I ti si izdanak Mamićevskih poimanja nogometa iz kojih, nažalost, proizlazi kvaliteta igrača koju danas imamo u našoj ligi. A ono malo što ispliva i što se oplemeni kroz kvalitetno nogomentno školovanje u Evropi, a iz čega proizlazi ipak nekakav, osrednji, da ne kažem nikakav rezultat naše reprezentacije (stvarno mi nije jasno 10.mjesto, jer ustvari nemamo pravih rezultata!), i to igrača koji, u pravilu nisu standardni u najobičnijim evropskim klubovima(!) je sramota za naše "trenere", razne Jožeke. Zar te (vas sve trenutne trenere u RH) nije sram za ovo što radite?! Uspoređivati se sa Ćirom?! Sramota! Nemate pojma!

DU
Deleted user
13:56 26.11.2012.

...a što su to, i koga, koju svjetsku klasu, odgojili u novim školama Dinama (i Hajduka)!? Modrića, Srnu, Rakitića, Olića, Petrića, Jelavića, Eduarda i sve ostale koji igraju danas po europama? Gledam tu djecu po jadranskim hotelima zimi, u toplim trenirkama, u pratnji mama i tata, sa toplim čajevima i maserima, oružarima...vojska djece, zlatne kravice za "pomust" članarinu i uhljebit razne "stručnjake" i stare/nove nogometne kadrove; svaka čast i drago mi je da djeca nisu na ulici, ali nema igrača bez zagorskog kamenjara ili ledine, bez slavonske njive i hercegovačke prašine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije